Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
up!!!!
-
yossarian
aktív tag
..........up
-
yossarian
aktív tag
.....up
-
yossarian
aktív tag
up
-
yossarian
aktív tag
nem túl népszerű a topik, de azért próbálkozom.
szóval, vannak ezek a dvd-k:
- philips lx3600
- jvc th-a25
- kenwood dvt 6300
ezekben mind van rádió, digitális erősító és tud cd-ket, mp3-kat lejátszani.mindegyik kb 50e körül van. a kérdés továbbra is az, hogy lehet-e ilyet csak magába vanni, hangfalszett nélkül, illetve keresek még hasonló készülékeket, ezeknél olcsóbban, a ''márka'' nem számít, de gagyi ne legyen. -
yossarian
aktív tag
nos, a konkrét kérdésem az lenne, hogy pl egy dimarson dmr400 típusú készüléket (dig. erősítő+rds rádió+cdplayer) lehet-e külön, hangfalak nélkül venni?
persze nem csak az a típus, bármilyen más hasnló árú és tudású készülék érdekel. -
yossarian
aktív tag
up
-
yossarian
aktív tag
ha egyszer eljutok odáig, akkor majd körülnézek a király utcában. de addig marad a net, és a ti tanácsaitok
láttam ilyen dimarson (asszem dmr-400) nevű dolgot, digitális erősítő volt benne, meg dvd, de az ugye nekem nem szempont, csak a cd. ja és rádió is volt benne (ami fontos). ára kb 30e körül, legalábbis neten ennyiért láttam.
de ezeket általában hangfalszettel együtt árulják. legalábbis MM-ben ahol láttam párat, mindegyikhez volt. gondolom használtan lehet külön, kérdés, hogy újonnan lehet-e külön venni. tudom, ez nem hi-fi, de arra, hogy apám rádiót hallgasson, néha meg bedobjon egy-két cd-t arra szerintem jó lenne. meg nem is akar sokat költeni rá. két normális hangfallal azért talán ki lehet csikarni belőle valami normális hangot. és nem kellenek 100wattok.
a másik kérdésem az, hogy ha én csak rádiót, vagy cd-t akarok egy ilyen készüléken hallgatni, akkor ugye nem kell bekapcsolni hozzá a tv-t, hogy ott állítsam be a rádióadót, vagy mittudomén.
nos, egyenlőre, akkor csak ezen a kombón maradnék, az LP-t majd még meglátjuk. ha erre tudnátok valami jó típust mondani, vagy egy olyan oldalt, ahol esetleg lehet is válogatni több fajtából. keresgéltem már, de nem sok eredménnyel. -
j.bravo
addikt
T**co gazdi dvd játékos + orion se 1025 /(ha van hely, 260) + hs 280 esetleg?
Mit gondolsz erről?
(Vagy a topikgazdinak ez már sok darab, sok hely?)
Rádió (tuner) mondjuk, ha az oriont veszi, abban nincs rds, nemtom ez mennyire követelmény.
Király utcával csínyján, én nem nagyon bíznék meg az ott vásárolt cuccokban, legalábbis a jó egy hónapja ott látott arcok alapján...De arra tényleg jó, hogy az ember kinézi, megnézi mi van mennyiért, és vagy ott veszi meg, vagy nem. Állítólag Alisca Orange-ék és hasonló megszállottak (jó értelemben) is foglalkoznak használt cuccokkal, nem csak high-end-del (pl. 15k-ért barátnőm nagybátyja vehetett volna pöpec Pioneer deck-et, de ő maradt a szívéhez nőtt huszonsokéves Technics megjavíttatásánál, amit 3k-ért megcsináltak. Meg kell említeni, hogy a Technics márkaszerviz/képviselet nem vállalta...)
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
up
-
PapaMaci
őstag
Szerintem ne vegyél ujat! Ennyi pénznért sokkal jobbat kapsz használtan.
-
-
yossarian
aktív tag
nos, keveset
a rádió, cd kombóra köbö 40e.
egy bakelit lejátszó meg fogalmam sincs mennyi, de arra max 5-8e.
a hangfal meg még nem tudom. attól függ, mennyi a legolcsóbb készen.
szóval nem egy hi-end többszázezres projektről lenne szó. apámnak kellene, főleg rádiót hallgatni, meg cd-t. -
yossarian
aktív tag
pesten dolgozom, de előtte szeretnék a neten körbenézni, hogy egyáltalán mi a választék. újat szeretnék, ha lehet, és olcsót. ha jól tudom, vannak olyan dvd lejátszók, amik tudnak egy csomó formátumot, meg rádió is van bennük, talán erősítő is, csak semmi konkrétat nem tudok, az a baj...
ja és szettet nem akarok, hanem elég lenne két darab, de rendes hangfal. szóval nem egyszerű...
[Szerkesztve] -
yossarian
aktív tag
hello, a segítségeteket szeretném kérni egy olyan ügyes kis készülék kiválasztásában, ami tudja a következőket:
- rds rádió
- min 2x20W stereo erősítő (nem pmpo-s szutyok, hanem rms)
- cd lejátszó, esetleg mp3, a dvd nem fontos
illetve egy egyszerű kis bakelit lemezjátszó, ami illeszthető az előbbihez. nem kell hi-end, de azért gagyi se legyen, a normális, megfizethető, de minőségi kategória. ja, esetleg valami olcsóbb hangfalre is kérnék ötletet, de azt talán még meg tudnám oldani saját hatáskörön belül.
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-roller topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Harcművészet topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest