Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Different PCBs
- Different power connectors
- The 6950 PCB has some extra soldered resistors.
- The silver/blue caps are "E063..." for 6950 and "E059..." for 6970
- The large silverwhite block at the bottom left is "25CH10 X7" for the 6950 and "36CH10 A" for the 6970 (production date is in front, so these might either be different fabrication lines or actually different chips)
- Different Memory Chips
6950: H5GQ2H24MFR T2C chips which work at 1.5 volts voltage and 5000 MHz rated frequency
6970: H5GQ2H24MFR R0C chips (1.5 volts, 6000 MHz)Ennyi a fizikális eltérés a két PCB között, a más memchip-eken kívül lényeges eltérés nincs, max annyi, hogy a 6950-en van pár plusz felülszeret alkatrész, ez alapján a betáp áramkör felépítése nem igazán térhet el, szóval részemről én is lezártam a témát

De ha van valami konkrétumod, amivel szeretnél meggyőzni, akkor örömmel hallgatlak
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Csak egy alap kérdés, hogyha hozza a rendes 6970 teljesítményét, akkor kit érdekel, hogy nem olyan a tápkör?
Sztem senkit... az hogy olcsóbban kapunk ugyanolyan teljesítményt az annál inkább, de érthető hogy mivel megvetted azt fogod bizonygatni, hogy nem teljes értékű, de felesleges mert a tesztek ezt megcáfolják. Na de nem akarok vitázni ezen mindenki eltudja dönteni magának mit akar venni.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Szerintem is így van.
Nem hinném ,hogy egyenértékű a két kártya. Már az egy komoly dolog,hogy moddolható az 50 es,és még most sem vagyok biztos abban,hogy az élettartamra nincs e negatív hatással.
Bárki is ,bármit mond. Mondjuk ezért vesz az ember 3 év garanciával kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sztem senkit... az hogy olcsóbban kapunk ugyanolyan teljesítményt az annál inkább, de érthető hogy mivel megvetted azt fogod bizonygatni, hogy nem teljes értékű, de felesleges mert a tesztek ezt megcáfolják. Na de nem akarok vitázni ezen mindenki eltudja dönteni magának mit akar venni.