Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DjDanee87

addikt

válasz zack #14031 üzenetére

Pont az a baj, hogy nem mindenre elég a 6970 sem :P

BF3ban pl nem tudok 12x scopeot használni sniperen, csak 7 vagy 8x-osat, mert 12x nél 30 alatt lesz az FPSem sok pályán ha bezoomolok vele. (maximumra van állítva a grafika, fullHD)
    Crysis2-t sem viszi DX11 ultrán (20-30 FPS, az játszhatatlan FPSnél)
    TDU2ben is le kell venni a környezet minőségét very highról, highra, ha stabil 50-60 körüli FPSt akarok. Rendes különbség van high és very high közt, sokkal szebb lenne v.high.
    GTA IV sem megy maxon (ki gondolta volna, jó szarul van optimalizálva)

Ezeken kívül tényleg nincs más játék amivel ne boldogulna el, pl MW3at fullHDben 100-150 FPSel viszi coopban, multiban 90re van korlátozva.

Iponból vettem áprilisban a 6970et, akkor 83e Ft volt, most 116 ugyan az a kártya. Ilyen gyenge forint mellett gondolom esélytelen lesz, hogy a 7970 150 alatt legyen. Szinte kizártnak tartom, hogy váltsak. Elvégre tényleg nagyon erős a 6970, az már az én gondolom, hogy szeretek mindent minél szebb grafikával játszani.

• szab.tam

nagyúr

válasz zack #14031 üzenetére

"szebb képet fogunk kapni"

erreől az jutott eszembe, akik azért váltottak platformot, (ati -> nvidia, és nvidia -> ati), mert állították, hogy a másiknál szebb volt a kép bizonyos játékok alatt. nem az élsimítás, hanem konkrétan a színek. (mindezeket persze tn paneles csodákon vontá le...)

senkit nem akartam körberöhögni, mert nem voltam ott.
    igaz, nálam is a tv-n kicsit más kontraszt, fényerő, stb profil kellemes pl. gtr2 és dirt2 alá.

az lehet, hogy a kártyáknál más az alapbeállítás. de ott vannak a csúszkák a kontrol panelen. a kijelzőn i slehet babrálni. és egyesek tényleg a képminőség miatt váltanak... :D

amiről olvastál "szebb kép"-ről, az hogyan értendő? pirosabb lesz a piros? mivel etettek meg minket már megint a gyártók?

Új hozzászólás Aktív témák