Hirdetés
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesix
senior tag
válasz
bozsik84 #693 üzenetére
hát igen, nem is értem, hogy 15 pályához miért tesznek be ennyi kocsit
ha tényleg csak ennyi pálya lesza, ahhoz a kocsik fele is elég lenne....remélem azért valamit kevernek majd, lesznek egymástól kicsit eltérő pályák is, a DIRT-ben is elég sok pálya volt. Vagy fordított irányban is végig lehet rajtuk menni?
-
nyesix
senior tag
egy kis help a kormányzás beállításáról, hátha valakinek használ: (angolból fordítva, azért nem magyaros annyira
)
Holt zóna (Dead Zone)
Ezt a beállítást arra használható, hogy létrehozzunk egy holt területet a kerék középpontja körül. Ha a kormányművet csúszkálósnak érzed, növeld ezt az értéket, miközben „lenyugszik” növeli a holt zóna méretét. Figyelj arra, hogy egy magasabb Linearity érték (lsd. lent) is adhat egy használhatóbb hatást, mint a holt zóna növelése. Fontold meg, hogy kipróbáld azt mielőtt növeled a holt zónát.Telítettség (Saturation)
Ez a változó arra használható, hogy a kocsi fordulását szabályozza, a kerekek fordításával. Növeld ezt, ha úgy érzed, hogy a kormánymű túl érzékeny. Csökkentsd ezt, ha úgy érzed, hogy túl sokat kell mozgatnod a kereket hogy az éles kanyarokat bevedd.Linearitás (Linearity)
Ez a változó arra vonatkozik, hogy milyen könnyű az autót egyenesben tartani, illetve a sodrásokat fenntartani. Növeld ezt, ha túl nehéznek találod azokat. Csökkentsd ezt ha úgy érzed, a kormánymű túl lomha. A pozitív számok azt jelentik, hogy a kormánymű kevésbé érzékeny, ez kevesebb irányíthatóságot ad, ha kanyarodunk. A negatív számok azt jelentik, hogy a kormánymű érzékenyebb, jobban irányítható kanyarban. -
nyesix
senior tag
na egy kicsit kezdek ráérezni a driftelésre, a bólyákra nagyon kell figyelni, most már sikerült összehozni egy 11X-es kombót, igaz, így is csak épp megvertem a gépet Basic fokozaton
sokat segítettek a videók is, hogy egyenes szakszban is beszitáltassam a kocsit, így nem vesznek el a pontok, thxAz a furcsa nekem, hogy a másik két pélyán simán letolom, erősebb fokozatzon is az ellent, de csak külő kamerállásból, a driftnél meg csak lökhárítónézetből tudom megcsinálni
-
nyesix
senior tag
válasz
LordAxwell #548 üzenetére
nekem is ez a problémám, eddig max 500e jött össze, de még ez sem elég easy-n a géphez
ahogy az ilyen sok millás drifteket elnézegettem, a lényeg az, hogy amikor megkapod az első kombót (x1) ne csökkenjen le soha, mert ugye ez automatikusan elkezd csökenni, ha hosszú az egyenes akkor kézifékkel be lehet szitáltatni a seggét. A bólyákat nem muszáj kerülgetni, de ha meg tudod csinálni a + pont. A lehető legközlebb kell menni a pálya széléhez. Max papírdobozoknak mehetsz neki, különben ugrottak a pontok.
a lehető legnagyobb sebességgel kell csúszni/menni, na ennek esnek áldozatul néha a bólyákÉn a rendes beállításokkal külzdök (steering) aza furcsa, hogy a legtöbb pontot eddig lökhárító nézetből csináltam, külsőből nem megy úgy
-
nyesix
senior tag
válasz
HDR renderin #512 üzenetére
igen, meg egy beállítás listát is a kormányzás 3 sorára, hogy ki milyen beállításokkal játszik.
Sztem ez hasznos lenne, én csak most próbálgatom, de elég nehéz, eddig max 200e -t sikerül összedriftelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Vicces képek
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest