- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
- NVIDIA RTX 3060 TI
Aktív témák
-
tomcsi
őstag
válasz
-=V3rthil=- #47 üzenetére
Ok, igyekszem irni..remélem minden jó lesz...:D
-
-=V3rthil=-
őstag
Ezek a 9800Pro referencia órajelei:). A moddolás csak annyi, hogy az omega drivert rakod fel ([L]http://www.omegadrivers.net[/L]), és amikor rákérdez, akkor azt mondod, hogy az omega softmod változatot telepítse, ott le is írja, hogy azoknak kell, akik 9800SE-ből szeretnének 9800/Pro/XT-t csinálni:). Szal semmi xtra. Aztán kezdheted húzni, arra kezdetnek ott van a radlinker:). Majd írj tapasztalatokat!
-
tomcsi
őstag
válasz
-=V3rthil=- #44 üzenetére
Nem ugyan az a két csákó. Azt az üzletben dolgozó mondta. Ezt meg a szervizes srác a Pulsarban..:D Nagyon remélem, hogy jó lesz a +4 pipa és fog menni mint állat..;]
Ha már itt tartunk nem tudod véletlenül, hogy megy ez a moddolás? Mármint olyan szájbarágosan..:D -
-=V3rthil=-
őstag
Király:)! Azért arról győződj meg, hogy mindenképpen moddolható legyen! Ha a csávó elb@szott szériának tekinti a 9700-ast, akkor kinézem belőle, hogy nem tudja, mit jelent moddolni egy 9800SE-t... Sok sikert hozzá!:)
-
tomcsi
őstag
Na egy Club3D R9800Se lesz mi megy akár az Xt-órajelén...ja 256Bites, 128Mb és és 2,2 Hynix memók vannak rajta!! Ja az ára 37 valmennyi. :DD Meg kapok vissza lovét is...;]
-
tomcsi
őstag
Na bevittem és kértem fénymásolatott...Eleinte nem is akartak adni semmit róla..
Ja meg a másik, hogy olyan sügér volt a csákó mint az állat..:D
Szerinte egy 9600Xt sokkal jobb mint egy 9700 vagy 9700Pro. Mert eleve magasabb órajelen jár..:D Meg a 9700 egy elbaszott széria volt..:Y Na itt mondtam azt, hogy inkább hadjuk a beszélgetést..:D -
Szerintem csinálj fénymásolatot, és azt add be, de mutasd meg nekik az eredetit is.
És nehogy kiadd a kezedből a garjegyet úgy, hogy nem kapsz róla semmi dokumentumot, amin átveszik tőled. Mint ahogy a szervizben is ha átadsz valamit, arról átvételi jegyet vagy elismervényt kell adniuk, hogy te ott leadtál valamit. Szerintem. Főleg, hogy t*knyolnak ezzel a gari dologgal. -
-
tomcsi
őstag
Most jut eszembe azt akrják, hogy vigyem be garanciajegyet amin a Pulsar igazolja, hogy cserés a dolog. Ja és majd holnap érdeklödjek, hogy mi van. Addigra kiszámolják, hogy mennyit érhet ez a kártya..
Mod: Sz@r bill..kihagy mindig betüket..:DD
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Na igen, ha biztosan megy, akkor tényleg jó csere!
-
válasz
-=V3rthil=- #33 üzenetére
Olvasd vissza a #16-ost...
-
-
-
-
Igen, csak nehogy te járj rosszabbul. Alvinnak igaza van, ha biztosra akarsz menni, akkor 9700 non-pro.
Persze választhatod a 9800SE-t is, de akkor meg kell nézni, hogy milyen felépítésű a kártya: ha 9500PRO-szerű, akkor tuti 128 bit!
Lásd itt a 128bit 9800SE-t: [L]http://www.digit-life.com/articles2/radeon/sapphire-5.html[/L] -
-=V3rthil=-
őstag
Nem igaz, hogy alapból is erősebb, mint a 9700, ne dőlj be! Én is kérném a helyedben a 9700-at...
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Ok , köszi.
De gondoltam ha van rá mod akkor kihoznám belöle a legtöbbet pénzben is meg teljesitményben is..:D -
-
-
A kisker azt tudja vállalni, amit a nagyker biztosít számára. (Azt nem tudom, hogy akarja-e egyáltalán vállalni?) Különben nem hiszem, hogy vesztesége származna belőle, ha csak cseréről lenne szó. Ha szerencséd van, egy sima 9800 kártyát megkaphatsz érte, bár nem tudom, mi volt az utolsó listaára a kártyádnak, és mot mennyiben van egy 9800 non-pro, ha egyáltalán kapható még...
[Szerkesztve] -
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Azt mondták kiprobált drab és tutti, hogy megy. Ja és, hogy alapon is erősebb mint a 9700..:DD
-
-
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
És ha pénzt kérném vissza? Van arra törvény, hogy azt kérhessem?
Az egy zsir új 9700 lenne 2év garival. Vagy még van egy 9800Se..de az tudtommal valami butitás..:U -
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
De ugyan azt mondtam..:D Mondtam, hogy nincs pénzem..:DDD
-
tomcsi
őstag
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
9800Pro 13+fa...
Igazából lové lenne a legjobb mert utánna meg vennék itt a Ph-n egy 9600Xt-t vagy valmi eggyszerübbet..:D -
Aram
tag
Sziasztok!
Az, hogy mennyire kedvesek egy dolog. Elvileg, ha bedöglött és nem tudják ugyan olyanra cserélni, felajánlhatnak egy hasonló tudású cseredarabot, amit nem kell elfogadnod. Mondjuk egy R9800-ast (Pro-t) már illene.
Ha nem tudtok megegyezni, vételár vissza. Ennyi. Nem kötelezhet a termék levásárlására. Ez olyan lenne, hogy Ő mondja meg, hol költheted el a pénzed.
Légy kemény, de udvarias. Mond meg, hogy egy 9800-ast elfogadsz cserébe.
Üdv!
Aram -
tomcsi
őstag
Arról van szó, hogy vettem egy Club3D R9700-at és textura hibás lett. :( Pulsarral megegyeztem, hogy véletlenül nincs csere darabjuk..:D Most a kiskerrel meg megegyeztem, hogy levásárolhatom az árát. Elvileg az utsó listaára kéne még. Ha ezt is tudja valaki az nagyon jó lenne. Az lenne a kérdés, hogy mit helyette... Tehát ami ilyen teljesitményt tud nyujtani. :F
Köszönöm elölre is.
Ja és mindenkinek ajánlom a Pulsar szervizt..:DD Nagyon korrektek voltak. Csütörtökön adtam be a kártyát és ma már hozhatam i volna el az újat. :C :C
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest