Aktív témák
-
tomcsi
őstag
válasz
-=V3rthil=- #47 üzenetére
Ok, igyekszem irni..remélem minden jó lesz...:D
-
tomcsi
őstag
válasz
-=V3rthil=- #44 üzenetére
Nem ugyan az a két csákó. Azt az üzletben dolgozó mondta. Ezt meg a szervizes srác a Pulsarban..:D Nagyon remélem, hogy jó lesz a +4 pipa és fog menni mint állat..;]
Ha már itt tartunk nem tudod véletlenül, hogy megy ez a moddolás? Mármint olyan szájbarágosan..:D -
tomcsi
őstag
Na egy Club3D R9800Se lesz mi megy akár az Xt-órajelén...ja 256Bites, 128Mb és és 2,2 Hynix memók vannak rajta!! Ja az ára 37 valmennyi. :DD Meg kapok vissza lovét is...;]
-
tomcsi
őstag
Na bevittem és kértem fénymásolatott...Eleinte nem is akartak adni semmit róla..
Ja meg a másik, hogy olyan sügér volt a csákó mint az állat..:D
Szerinte egy 9600Xt sokkal jobb mint egy 9700 vagy 9700Pro. Mert eleve magasabb órajelen jár..:D Meg a 9700 egy elbaszott széria volt..:Y Na itt mondtam azt, hogy inkább hadjuk a beszélgetést..:D -
tomcsi
őstag
Most jut eszembe azt akrják, hogy vigyem be garanciajegyet amin a Pulsar igazolja, hogy cserés a dolog. Ja és majd holnap érdeklödjek, hogy mi van. Addigra kiszámolják, hogy mennyit érhet ez a kártya..
Mod: Sz@r bill..kihagy mindig betüket..:DD
[Szerkesztve] -
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #23 üzenetére
Ok , köszi.
De gondoltam ha van rá mod akkor kihoznám belöle a legtöbbet pénzben is meg teljesitményben is..:D -
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
Azt mondták kiprobált drab és tutti, hogy megy. Ja és, hogy alapon is erősebb mint a 9700..:DD
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
És ha pénzt kérném vissza? Van arra törvény, hogy azt kérhessem?
Az egy zsir új 9700 lenne 2év garival. Vagy még van egy 9800Se..de az tudtommal valami butitás..:U -
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5 üzenetére
De ugyan azt mondtam..:D Mondtam, hogy nincs pénzem..:DDD
-
tomcsi
őstag
-
tomcsi
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #2 üzenetére
9800Pro 13+fa...
Igazából lové lenne a legjobb mert utánna meg vennék itt a Ph-n egy 9600Xt-t vagy valmi eggyszerübbet..:D -
tomcsi
őstag
Arról van szó, hogy vettem egy Club3D R9700-at és textura hibás lett. :( Pulsarral megegyeztem, hogy véletlenül nincs csere darabjuk..:D Most a kiskerrel meg megegyeztem, hogy levásárolhatom az árát. Elvileg az utsó listaára kéne még. Ha ezt is tudja valaki az nagyon jó lenne. Az lenne a kérdés, hogy mit helyette... Tehát ami ilyen teljesitményt tud nyujtani. :F
Köszönöm elölre is.
Ja és mindenkinek ajánlom a Pulsar szervizt..:DD Nagyon korrektek voltak. Csütörtökön adtam be a kártyát és ma már hozhatam i volna el az újat. :C :C
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest