- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13218 üzenetére
az semmi, de az enyémen is
Viszont! Rájöttem, hogy vagy az alaplapommal voltak már nagyon nagy gondok, vagy egyszerűen az új(abb) platform sokkal jobban kezeli az egereimet. Egész máshogy "harapnak" és pontosabb valahogy az egész. Nem is bánom, hogy tönkrement az a szutyok anus, ez a b85-ös egyelőre cukibb. Monduk a proci teljesítménye röhelyes szemben a régi xeonommal
A röhely az, hogy noha már az alaplapi LAN vezérlője is jobbféle intel, meg ugye mellette ott a gigabit CT is, ez a retkes win10 nem engedi teambe őket, mert kivették ezt a funkciót valamelyik bétától kezdve
Ezt nevezem én fejlődésnek MS!
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #13196 üzenetére
Hátulról nem nagy szám semmi (max csajjal/más körülmények között
)
Killsen amúgy nagy forma. Legauntleteztem campgrounds-on a plazma körül, erre pár másodperc múlva visszajött és lenyomott gauntlettel, hogy ne érje szó a ház elejét
A többiek inkább dühösen telibelőnek rakétával, vagy a legnagyobb fegyóval, ami elsőnek a kezükbe akad.
-
Orbb
aktív tag
válasz
ncc1701 #13174 üzenetére
arra arra.
nekem semmi extra nincs benne.
biztos megköveztek, de számomra sablon...
K1llsen megvan mint őrült railes, Cooller agyjátékos, strenx megint agresszor brutál AIM, Cypher felfoghatatlan állásból fordít...
csak pár.
Evil-nél (számomra) nincs ilyen, sosem szórakoztatott, érdekelt, vagy kötött le NAGYON a játéka.
de ezt lehet már régen írtam. -
törölt tag
válasz
ncc1701 #13148 üzenetére
Van egy kis dolgom hardveraprón, szóval nincs kedvem újabb 2 (pontosabban most már 3) hét "szabadságra" menni az értetlenséged miatt bocsi. Egyébként kiről van szó
Akinek esetleg FPS és inputlag problémái lennének a legutolsó 4 steam update-et követően: ITT talál rá egy lehetséges megoldást
-
atidzsiforc
őstag
-
-
Sotho
őstag
válasz
ncc1701 #12970 üzenetére
De. Gyerek gépére felment. Lehet hardvertől is függ. (Dfi lp. x48, xeon, nv quadro.) Nem emaillel jelenkezik be csak simán de jelszóval. Mesenézés 99% szóval túl sokat nem tud meg az ms
Hozzáteszem nem akartam de szerintem rábökött aztán már csak kiváncsiságból is hagytam.
Első lol: win7 kikapcs : windows gomb jobbranyíl enter. Win10 :inkább csináltam neki egy bat filét amire kattint.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #12968 üzenetére
A tört winekre is felmászik ősz óta. A loader csak annyit csinál, hogy elhiteti az OS-el, hogy egy mennyiségi OEM licencelt laptopon fut. Szerintem te inkább arról beszélsz, hogy letiltottad a frissítéseket. Vagy a fene se tudja kibogozni ebből:
"Amúgy enyém gépre tuti nem akar települni, lévén loaderes verzió. :Đ"
"Egy srác neten megnézte, h mit csinál a win10, vmi napi 8-9000 alkalommal küld vagy 120 ip címre adatot a gép használatról"
Nem tudom ez jelent e valamit, de win10 óta megnőttek az "aktív kapcsolataim" (sajnos nem pink pussy összefüggésekkel..) Itthon vagyok, 1 gép van bekapcsolva, wifi disznóbód levédve, butafon is lemerült, nem fut semmi a csupasz steam kliensen meg a chrome 3 fülén kívül, osztá ezvan itten:
(#12967) Sotho: Kb. kéthetente/havonta kitalálnak "valami újat", főleg hogy elvileg feladták a mobilos win10-et, de a lé meg kell és a propaganda/marketingrizsa, hogy "a windows10 már ennyi és ennyi gépen fut, rekordokat döntöget" megstb. Hát így nem nehéz. Win7-re váltottam win10-ről, aztán belehackeltem a biosba egy win7 OEM licencet, hogy "maajd valamikor" feltelepítem a win10-et rá és így örök a licenc, míg az alaplap marad (mert a win10 azzal kezdi település után hogy felrángatja az irháját valami MS szerverre és ott beregisztrálja a win7/8/8.1-ről win10-re "frissített" gépeket OEM licencel meg valami "hardverazonosítót" generál a fizikai hardver alapján; na ennyit arról, hogy "örök". Sima OEM win10-ed lesz DVD-s "szabad felhasználású" win7/8 után, vagyis mikor cserélsz valami alapvető elemet a gépben, ugyanúgy veheted meg a "záruházbúl")
-
Orbb
aktív tag
válasz
ncc1701 #12935 üzenetére
Közvetlen környezetemben feltörekvő barátok, rokonok elkezdték a QL-t, de lófütty meg esti fény lett a vége...beletoltak kb 1 hónapnyi játékidőt, és még mindig nullák voltak...pudingok.
túlságosan "nehéznek"találták, sok mindenre kellet figyelni, koncentrálni a gamma alatt, és leálltak vele, pikk pakk. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #12935 üzenetére
Nem vetted még észre, hogy a home PC forradalom után ahogy haladunk előre az időben, egyre igénytelenebbek és nyomibbak a playerek? Ahogy elérünk a jelenhez, szerintük a bumpmaplensflare 2 milliárd poligon és a full ostoba, assisted játékrendszer egy csőben a jó game. Mit vársz?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #12904 üzenetére
QL-ben szerintem HAL-nak nem sok beleszólása lenne az események alakulásába.
Nézd meg Vo0-t; CPM és Painkiller god, aztán QL-ben sohasem volt top.
Mondok mást; gaiia 2x-es (vagy 3x-os, nem tudom hirtelen) CPM világbajnok (2013-2014 meg talán 2015), HAL-lal ismerősök, kb. egy kategória CPM-ben a kettő - és nyertem már ellene duelt, meg úgy általában véve is legtöbbször szoros meccseink voltak.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #12848 üzenetére
Á, utána jött az igazi laghegy 60+ ping warpoló szarság. Már felvezette az az egy Veritas ellen 1 fraggal vesztett DM6 (persze +2k dmg ide vagy mi). Standalone-os időkben 10-ből 9x max. 25-30 fragig jutott, maptól függetlenül. Ritkán kicsit tovább, de win az never.
Máskor ehhez hasonló szituációkban lövöm ki Steam-et, még mielőtt jobban felb*aszom magam.
"Vatta új, amin meglepődtem, h magyar zászlóval jött, nem vmi kajmán szigetekivel."
Hol lehet átállítani ebben a retekben?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
ncc1701 #12843 üzenetére
De. Csak dolgozom is itthon és nem volna hátrányos egy nagyobb kijelző hozzá, mint a 17"-es SONY-m, a TV-t meg nem akarom gyilkolni. Akkor meg már random fos LCD-t fölösleges venni, relatíve olcsó all-in-one 22"@120 Hz a megoldás, a TV meg megmarad filmezni és PS-ezni.
-
törölt tag
válasz
ncc1701 #12831 üzenetére
Nemrég, kb. 1 hónapja frissítettem Win7 ultimate-ről Win10 pro-ra (hogy az MS. szerverei regisztrálják a "gépemet", mivel a7-ről 10-re frissítés után "OEM" licencet kap csak az ember) Hát.. A win7 után a win10 egérkezelése felüdülés volt. Nem tudom mit változtattak, vagy hogyan, de elsőre is érezhetően feltűnően más. Szerintem jobb.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
ncc1701 #12790 üzenetére
gondolom akkora tetelekben, amekkorakban a gyartok bizniszelnek, nem lenne koltseghatokony a japan cuccot plusz penzert beszerezni+utaztatni, foleg, hogy az omron d2fc, huano, kalih meg mi van meg alapbol kinaban keszul, ahonnan az egerek merem mondani, hogy 99.999999%-a jon amugy is. de persze utana van pofajuk irdatlan aron piacra dobni a kutyaszart...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged