Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
1. Tény, a Doom3-hoz kevés volt, de amikkel néha játszom, azokhoz bőven elég.
2. Az én Radeonom legfeljebb csak kevésbé gyors, de a minőséget nem a gyorsaság jelenti. Ez a kártya még nem MSI, Abit, Asus stb kókány gyártó műve, ezt még az ATI gyártotta. Értsd: nem csak a GPU-t, hanem magát a kártyát is az ATI csinálta. Régen készített videókártyákat is, valamikor a 9700 sorozat idején hagyta abba az európai szállítást. Az alaplapom szintén a minőségi kategóriába tartozik, nem dzsunkagyártó remeke. A memória annyira nem kényes dolog márka tekintetében, bevallom, abból nem is ruháztam be Kingstonra, vagy hasonlóra. Normális alkatrész alatt tehát nem gyorsat, hanem minőségit értek. Itt a fórumon a legjobb gépekkel is szopnak sokan olyan játékokban, amik nálam nem fagynak. Vagy láma user, vagy szarul összeválogatott gép az oka. Nálam az első default kiesik, informatikus vagyok, tudok vigyázni a rendszeremre, de a másik lehetőség sem adott, mivel mint mondottam, azok az alkatrészek, amik a működést nagyban befolyásolják, minőségiek. Az alaplapommal pl soha semmi gond nem volt, szemben a dzsunkagyártók műremekeivel, de a VGA is jól működik, gondtalanul, nem kell topikot nyitnom a bajaiknak.
Szóval legközelebb kerüld a piszkálódó megjegyzéseket a konfigokkal kapcsolatban, amíg nem tudod, mi is van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars rajongók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Milyen házat vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS75QX-B Monitor IPS 2K 180HZ
- Asus A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest