Hirdetés
- Akciókamerák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpydeR3412
aktív tag
Köszi! Kicsit megnyugodtam.
Nem tudod véletlenül, hogy mi a neve annak az antennának, amit ráraknak? Több gépen is láttam már, de sehol nem találom a nevét. Pedig szimpatikus.Más: Ezt a vázat néztem ki, ezzel a motor/propp szettel.
Ugyan nincs írva a motorhoz, de gondolom 1S. Én lehetőleg 2s-t szeretnék építeni. Jó ez a motor hozzá?
Illetve milyen vezérlőt érdemes/lehet rakni egy ilyen kicsiségre? -
mgy
senior tag
Olvasom közben valahol, hogy a 3.6V a specifikáció szerinti érték, a valóságban nem gáz, akár 3V is lehet. Jó.
Nem jó viszont, amit a cikkben is említenek, nem kicsi a kamera: fb kép.---
Jut eszembe, specifikált jellemzők vs. valóság.
Megy éppen a hiszti az fpvmodel oldallal, vettem egy olcsó vtx-et, ami nem tud rendes 5 voltot adni a kamerának. Szerintem benne van a specifikációban, plusz minden más vtx-em jól hajtotta a sonyt, szerintük meg előfordulhat az ilyesmi. Szerintem meg egy húszdolláros szaron ennyit fűrészelni egy boltnak nem érné meg, én meg ellevelezgetek itt ráérős időmben. Az lesz, hogy nyitok rá egy paypal claimet, bevehetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest