Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• foka

aktív tag

válasz szacsee #1396 üzenetére

Úgy vettem észre, rendben méri a feszkót.
    Mivel előtte az APM-et komplett pakba vettem (power module, minimosd, 915 MHz 3DR telemetry, Ublox M7N) ezért csak a sok az egyben panelt vettem meg a Pixhawkhoz (buzzer, usb, gomb, ledek, i2c).
    GPS most Radiolink M8N lett rá.
    Jó GPS és egy sonar a leszálláshoz az nem hátrány, de automatában még nem reptettem.
    Van még M6N is, úgyhogy 3 gps képes gépem lesz egyszerre.
    Vezérlők: CC3D, Naze32 10DOF, SP Racing F3 10DOF 2 db (az egyik Naze32 F3 néven), APM 2.6 és a PixHawk.
    Rakat Minimosd, mind MW OSD-re belőve, meg video TX-ek. Most kamerahiányban szenvedek, egy elfüstölt, egy meg hibásan érkezett, de a legnagyobb eleve dupla kamerás (1000TVL/SJCam) video splitterrel (távirányítóról kapcsolom)

Teréz Atya: Rápörögtem az ESC firmware frissítésre én is, de még az adatgyűjtés közben leállítottam magam.
    A raceren az esc-k FVT LB Oneshot125 30A, azt nem piszkálom, (minek, már így is elég), és a vevőkön, a raceren FrSky D4R-II, a többi meg D8R-II Plus beálítottam failsafe-re egy 1300-as gázállást. Majd még finomítok rajta, de a cél, hogy failsafe állásnál egy lassú ereszkedéses lebegésbe kapcsoljanak. Ez jobb mint a lebegés és a szél meg viheti, én meg fújhatom. Ami meg GPS-es, az mind tudja a RTH-t.
    A többi gépen 1200-Ft-os SimonK esc-k vannak (20 és 30A) azokra nem kell több, úgyis teherautók (jó, nitrós monster truck) a racerhez képest. A pixhawkhoz meg a ZTW Black Widow motorok integrált 40A esc-vel, ahhoz nem nyúlok, így is húznak mint a gőzmozdony.
    A D8R-ek még PWM-esek, de amint meglesz az új FTDI megy rájuk a D8R XP PPM/RSSI firmware. Addig a pixhawk megy egy PPM encoderrel.
    Véletlenül még egy Crius MWC I2C-GPS NAV Board-ot is vettem fölöslegesen.

Új hozzászólás Aktív témák