Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Socket AM4
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #3895 üzenetére
Nem tudom, nem biztos hogy jó lenne 4S aksi a [BG1306 3100KV] motorokhoz, lehet azonnal lángot fognának csak.
Az előbb írtam:
"A Falcon 210 vázzal is kínlódok tovább, hogy abból mi lesz nem tudom, most cserélem az FC-t ami tegnap jött meg, de most már valóban nagyon elegem van az egészből. "Belekerült a vázba az új FC, és érdekes módon most itt az asztalon propok nélkül is aránylag egyformán pörgeti a motorokat mindenféle kalibrálás nélkül is.
Ráadásul rendesen szabályozni is lehet a távval, tehát ha visszább veszem a gyorsítást, szépen csökken a fordulat is, ahogy illik.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest