Hirdetés
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
+1.
Egyebkent en pl. a prog.versenyek miatt, az egyik csapatversenyes tarsam hatasara pythont hasznalni, 10+ ev java(SE) ipari tapasztalat utan, mert az hala'l korulmenyes volt a netto algoritmusok de altalaban jol osszetett adatstrukturak kezeleseben... es most forditott irany kovetkezik, lehet hogy a ceghez fog beszivarogni a python a fejlesztesbe - igaz, ahhoz sokat kell me'g megismernem belole, mert most pl. me'g ebben nem irtam kulon osztalyt, se grafikus feluletet. De tudom hogy van es tuti vagyok benne, hogy erdemes megvizsgalni minimum, hogy mi a csere egyenlege.
A peldad tok jok
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Raspberry Pi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...