Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
+1.
Egyebkent en pl. a prog.versenyek miatt, az egyik csapatversenyes tarsam hatasara pythont hasznalni, 10+ ev java(SE) ipari tapasztalat utan, mert az hala'l korulmenyes volt a netto algoritmusok de altalaban jol osszetett adatstrukturak kezeleseben... es most forditott irany kovetkezik, lehet hogy a ceghez fog beszivarogni a python a fejlesztesbe - igaz, ahhoz sokat kell me'g megismernem belole, mert most pl. me'g ebben nem irtam kulon osztalyt, se grafikus feluletet. De tudom hogy van es tuti vagyok benne, hogy erdemes megvizsgalni minimum, hogy mi a csere egyenlege.
A peldad tok jok
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Errol van szo! Nem kell az adminisztracioval bajlodni. Masik kedvencem ezugyben (mondjuk az iparban mar velemenyesebb, de ott meg nem fog ilyen igeny elofordulni) az hogy nem kell az int-ek bithosszaval foglalkozni...