Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
UDPSendToF
tag
Sziasztok!
Nagyjából egy héttel ezelőtt 0 Python tudással elkezdtem összedobni egy scriptet, amivel részben kiváltható a Corsair iCUE app, képek / GIF-ek megjelenítésére az AIO LCD-jén. Eddig úgy ment, hogy ChatGPT írta a kódrészletet miután megadtam, mit szeretnék, aztán valamennyi szenvedés után működött is normálisan. Főleg a mentéssel és visszaállítással volt bőven sz*pás, mire meglett a helyes sorrend.
Viszont a LED-ek irányításával gondban vagyok. Így a jelenlegi linkelt állapotában működne minden rendesen, viszont az egész script elkezd fagyni és beakadni. Először magával az LCD képernyővel is ugyanez volt, aztán az valahogy megoldódott. Próbáltam thread cuccokat is, de nem igazán értem, mi lenne erre a jó megoldás. Maga a LED hardver különálló kapcsolaton van, tehát az LCD kommunikáció nem zavar bele.
Valakinek esetleg van ötlete, hogyan lehetne ezt szépen megvalósítani?
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight - Kártyafüggetlen - 88%
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.