Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
UDPSendToF
tag
Sziasztok!
Nagyjából egy héttel ezelőtt 0 Python tudással elkezdtem összedobni egy scriptet, amivel részben kiváltható a Corsair iCUE app, képek / GIF-ek megjelenítésére az AIO LCD-jén. Eddig úgy ment, hogy ChatGPT írta a kódrészletet miután megadtam, mit szeretnék, aztán valamennyi szenvedés után működött is normálisan. Főleg a mentéssel és visszaállítással volt bőven sz*pás, mire meglett a helyes sorrend.
Viszont a LED-ek irányításával gondban vagyok. Így a jelenlegi linkelt állapotában működne minden rendesen, viszont az egész script elkezd fagyni és beakadni. Először magával az LCD képernyővel is ugyanez volt, aztán az valahogy megoldódott. Próbáltam thread cuccokat is, de nem igazán értem, mi lenne erre a jó megoldás. Maga a LED hardver különálló kapcsolaton van, tehát az LCD kommunikáció nem zavar bele.
Valakinek esetleg van ötlete, hogyan lehetne ezt szépen megvalósítani?
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.