Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotya7895
csendes tag
Sziasztok!
Én is most ismerkedek a python nyelvel és nagyon kezdő vagyok ugyanis még a program sincs meg amivel tudnák alkotni
, és abban a programban konkréten mit lehet csinálni? Játékot vagy programot vagy weboldalt lehet vele szerkeszteni?
És hol kezdjem a tanulást? valami könyvet tudtok ajánlani? én ugyanis már néztem az előttem hozzászóltakat és ott is volt egy pár könyv meg doksik meg minden, de ezeket rágjam át?
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? Könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Válaszotokat előre is köszsönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Borderlands 4
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Napelem
- OLED TV topic
- Kutya topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, és abban a programban konkréten mit lehet csinálni? Játékot vagy programot vagy weboldalt lehet vele szerkeszteni?
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? Könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Válaszotokat előre is köszsönöm