Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Bluetooth hangszórók
- Apple asztali gépek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
Mikor az albérletben van az orosz fickó, azzal mit kell csinálni, ha nekidobom a gumibotot, meg a bárdot alig sebzi, meg van egy sárgán világító pont ott mit lehet csinálni?
-
Sanyesz14
tag
Hmmm.Már megint elakadtam amikor az orosz fickó hordókat dobál azokat felrobbantom a kezében mielőtt eldobná és utána van egy anim és leugrik elkezd követni és ütni!!Aprítom fegyverrel de semmi!!Mit kell csinálni?please vki légyszi

-
Killberk
aktív tag
Hmm, asszem nem jól emlékszem, hogy hányadik pálya is ez, szal lehet, hogy már vége felé vagy. Amúgy Jigsaw lesz a legutolsó ellenfél.
-
Killberk
aktív tag
válasz
Sanyesz14
üzenetére
Ha arra az ürgére gondolsz, aki a karjába épített fegyverrel lő, akkor őt fejlővésekkel tudod megölni. Sima embereket ha leszeded, akkor hozzájutsz villanógránátokhoz, ami Buschwaker-re is hatással van. Egyébként ha itt tartasz, kb. még csak játék felénél vagy.
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Akit megfogott Punisher téma és még nem látta, annak itt a vol. 1 képregények magyarul:
Bővebben: link
Meg néhány önálló füzet:
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
A vallatás tényleg nehézkes néha, bár lehet, hogy amiatt mert használok mouseaccel-t illetve a játékban 1-es szenzit állítottam be. Az ütlegelős, fojtogatós és arcot földbeverős vallatások szinte mindig sikerülnek, viszont a pisztolyos illetve a legtöbb spéci vallatás elég ritkán. Esetleg aki rájött valamelyik trükkjére, megoszthatná.
Sajnos spéci vallatások sikeres elmaradása miatt többnyire csak bronz medált kapok, így nem aktívizálódik Punishment mód.
Bár a játék eléggé eltér a képregényektől sztoriban, de az nagy jóság, hogy néhány helyszín, illetve főellenségek és mellékszereplők mind ismerősek már. Főleg volume 3 és 4-ből vannak. Jók még a bevillanások illetve extra dolgok menűben, bár ezeket jobb minőségben is berakhatták volna. -
spirit007
senior tag
Hát nem tudom . Eleinte én is úgyéreztem , hogy sz@r az egész , de fél óra után (kb 3.-4. pálya) kezdett felcsigázni - főként a vallatások
-
Végeredményben ezt mondhatom , hogy ilyen jóízű hentelésben régen volt már részem
-
Sanyesz14
tag
Heló!Tudnátok nekem segíteni el vagyok akadva azon a pályán , pontosabban már csak a főellenség van hátra az a nagy darab félkezű asszem BUSWACKEN nevezetű.Azt nem bírom megölni van esetleg vmi trükk hozzá?Vagy végigjátszás?Ti hogy csináltátok meg ezt?
-
Killberk
aktív tag
Szerintem jó a játék! Van ennél szebb is, de azért azt nem értem, hogy lehet erre azt mondani, hogy szar a grafikája.

Szvsz a játékmenet is jó, bár elfogadom, hogy ha valakinek nem tetszik. Én pl. anno sehogy se bírtam kibékülni Max Payne játékmenetével, Punisherbe viszont jók a spéci vallatások meg kivégzések.
ui: Soap detektív ''kicsit'' megöregedett képregényekhez képest.
[Szerkesztve] -
Sanyesz14
tag
Heló!Hogyan kell vallatni a fickókat?Mindegyiket lehet?
-
AMD-s
tag
Láttam már egy-két szar gamét,de ez majdhogynem viszi a pálmát.Bűnrosz.A negyedik vagy ötödik pálya után nembírtam tovább idegekkel és uninstall.

-
szicsu
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem:
Azt az orosz muksót hogy lehet kinyirni?
Én aprítottam a fejét,de nemlátszott rajta semmi?
Valami jó módszer? -
kuglee
tag
hát nekem se.én is letöröltem az egészet.jó lenne a gém vannak benne ötletek , a játékmenet soxor még élvezetes is, de a grafika mellett 2005ben már nem tudok elmenni.nincs mese ocsmány.a karakterek még csakcsak , de a környezet , a helyszinek egy ocsmányság .nekem nagy csalódás volt, kár érte
-
joe o4
tag
the punisher rajongók ide
csak a játékról van szó -
salgado
tag
hát ez a grafika,kb 3-4 évvel ezelőtti szint!
eléggé összecsapottnak tűnik.
tegnap fejeztem be a riddick-et,és utána ezt megláttam ,el sem hittem,hogy ez mostanába jött ki! -
Nimrod
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
A régiek még jók is voltak. Mostanság divat midenből rókabőrt csinálni - lást Star Wars.

Szerintem ha a Transformerst áthoznák a filmvászonra, akkor Swarzi nyugdíjba mehetne.
Viszont ki látta pl. a Punisher egy régi játék változatát? Már vagy tíz éves játék, ha nem több, de nekem nagyon tetszik. Végig sem bírom vinni.
-
Dilikutya
félisten
Mondjuk egy jó rendező pár színésszel, meg egy forgatókönyvíróval még hozhat ki belőle filmet is
Lásd Batman 1-2... valamiért nem veszik túl komolyan ezeket az adoptációkat, pedig valljuk be, a képregény kultúránk szerves része, nem lehet ennyire félvállról venni.
Én mint adaptációt, a Tini Nindzsa Teknősöket is a jobbak közé sorolnám, még felnőtt fejjel is nagyon bejön. -
nemcso
őstag
Nekem ez a játék nem jött be. Pocsék garfikai megvalósítás, gyengus sztori. Egy kezdetkeges Max Payne klón az egész.

-
-
demy
tag
hát, aznap unistall volt amikor elkezdtem.
nem jött be, valahogy nekem pocséknak tünt, nem mondom ha nem lenne más gamma, de szerencsére van. -
Dr.Bazze
csendes tag
Szasztok!
Nekem sajnos csak a menüben van hangja, a játékban már nincsen
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
A setup teszt-ben is tökéletesen megy a hang.
Thx -
Kovacsgabor
tag
A film nem volt túl jó, de a játék a demó alapján szerintem elmegy...
[Szerkesztve] -
tomit
tag
Elakadtam egy helyen. Feltemtem takagi hoz ki is nyírtam. Kinyitottam az irodát, számítógépet elindítottam. Elkezed visszafelé számolni, de mit kell csinálni, valmi kijáratot kersesek meg azt mondja, de merre van?
-
n0tr3adY
tag
Amúgy könnyed délutáni szórakozás ez a game. Egy délután alatt végig lehet vinni. Viszont az első pályán valaki meg bírta csinálni a challenge-módot?
-
demy
tag
Mergjelent a gamma.
Este munka után kipróbálom mert egy kis Könnyed akciónak biztos megfelel, pláne a pangó karácsony óta, hogy semmi nem jött ki ami türhető gamma.
a játék képek alapján elviselhető, remélem nem lesz csalódás.
Hivatalos Oldal:Bővebben: link -
Parker
tag
Nekem a játék swappol és amikor átváltok Slaugther módra akkor játszhatatlanul szaggat, ez lehet driver gond mert már vagy 5-öt kipróbáltam. Ha számít valamit a VGA-m Geforce 5700-E
-
Dilikutya
félisten
Csakhogy normális magyar link is legyen: Bővebben: link

-
Nimrod
addikt
Kijött a demo első patche, amely inkább csak grafikai vezérlőhibákat javít. A demó verziószáma így 1.10 lett. Csak így tovább.

-
_Volkovy_
nagyúr
Jókat írtok

Vérengzés rulzik
(és nem irtok.)
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
A játék szerintem egész jó, főleg hogy van benn vallatás meg sokféle kivégzés. Ami még jó, hogy végre egy játék, ahol ha gránáttal kinyírsz valakit, akkor itt-ott leszakad belőle testrész, illetve az egész ürgére rak ilyen égett jellegű texturát. Többi játékba az picit gagyi, mikor legránátozod, fickón meg semmi nyoma ennek.
A demóba egyedül az a gáz, hogy nagyon rövid. -
Nimrod
addikt
-
Nimrod
addikt
Behalok! Még demo updater is van benne.

-
Nimrod
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Inkább Tomb Raideres...
-
Winner_hun
félisten
Akkor ez most fps-en belül milyen játék? Painkilleres?

-
Nimrod
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
-
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem egészen. Inkább olyan Max Payne 2... Illetve vannak benne plusz dolgok... Pl vallatás az nagyon tuti, főleg amikor a halacskákkal vallatod az áldozatot,és kicsit ''megbillen'' az egered

[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Linket tudsz adni a demóhoz?
Ez FPS ugye?
Már találtam egyet
Beírom, hogy másoknak se keljen keresgélni: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Parker
tag
A film az elég gagyi volt annak ellenére hogy viszonylag jó színészek játszottak benne. A játékhoz meg még nem volt szerencsém

-
Nimrod
addikt
A demó alapján nem éppen. Bár a film egy enyhe túlzás - már ami a végét illeti, de sebaj. Tökre mint a nagyöreg (vagy 10 évvel ezelőtt kiadott) játék. A kamerakezelése tetszik, bár a fegyverekkel bajban vagyok olykor célzás terén. Nem lehet olyan finoman célozni, mint pl. anno a SOF-ban.
De ha sörétessel mellélősz azért ugrál. 
-
Nimrod
addikt
Megnéztem a címben szereplő játék demóját. Nekem tetszik.

Bár ezzel a névvel már jött ki régebben is játék, de azt még mindig nem tudtam végignyomni.
Mikorra lesz ez már boltban is kapható? Remélem hálózati játék lesz benne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox tulajok OFF topicja
- LEGO klub
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Konfig Ryzen 9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX6800 16GB!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LAMZU Maya X 8k wireless (cloud grey)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.15
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4166, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-