Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Mindíg akkor jövök rá hogy nekem vanbologm amikor kiveszik innen jobboldalról.:D A mai napom elég jó volt, nagyokat kajáltam, nyertem kártyán, neteztem, találtam sok jó dolgot, tanultam is. Mi kell még:F
    Asszem elégedett vagyok, bár olvasgatva ezt az öngyilkos topikot, kicsit elgondolkodtam. Na nem azon hogy kinyiffantom magam, mert drága a temetés:D, hanem úgy az egészen. Rájöttem arra hogy szerintem mindenki eljut előbb utóbb egy olyan stádiumben amikor azt mondja, kész most elég, kiszállok, nem tudom, nekem is már megfordult a fejemben.
    Nekem most pl, pénz kéne, pár millió, egy kocsi, egy két cucc a szombámba, egy barátnő, meg egy jó suli, ezzel be is érném, valószínű soha nem lenne öngyiilkos gondolatom, vagy még inkább:F

Nem tudom, az biztos ha egyszer eljutnék arra a stádiumra, hogy kész most vége, akkor vennék egy stukkert kirabolnám az első bankot ha sikerül, és nem buknék le, akkor vennék egy gépet, bejárnám Europát, vagy lenne barátnőm vagy nem:F, de valamiféleképpe boldogabb lennék,vagy nem.:F
    ha viszont nem sikerülne az akció akkor meg eggyértelmű----------------------

erre egyenlőre nyomokba sem gondolok, tulajdonképpen hasznos ez a periódus is, mert átélek bizonyos élethelyzeteket, lehet hogy huszonx évesen pont ebből fogok profitálni:F

Aktív témák