Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jön az új Spider Man is nemsokára, várós.
A jövő havi PS+ játékok pedig a következők:
Oddworld Strangers Wrath (Vita)
MotorStorm RC (Vita)Én 1 éve vettem a konzolt, kb 100k van benne összesen, de így sem bántam meg. Egyszerűen, ha valakinek egy hordozható kis játékmasinára van szüksége nincs más választási lehetősége, egy ideig volt Nexus 7em, azthittem kitépem a hajam attól a tapis irányítástól, meg is válltam tőle 2 hét után. Aki otthon használja, elhiszem hogy elégedetlen, de szem előtt kéne tartani, hogy ez még mindig egy kézikonzol. Az indie játékok pedig sok esetben szórakoztatóbbak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest