Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mircike1
tag
Sziasztok! A következő kérdésem lenne: vettünk egy ps3-at. Aztán a nagyobb gyerek úgy döntött, hogy neki kell fejhallgató is, vett egy ps3 bluetooth headsetet, bigben márkájút. Mivel a két gyerek mindig együtt játszik, most az a fura helyzet állt elő, hogy a kicsi nem hallja a beszélgetést (ami játék közben megy a többi játékossal). Hogyan lehetne megoldani, hogy ő is hallja? Mert azt mondták nekem az 576-ban, hogy még egy bluetooth headset nem csatlakoztatható. Van erre a problémára megoldás? Előre is köszönöm. M.
-
mircike1
tag
Ismét megkérdezném, amit korábban (és kaptam is rá választ).
A PS3-hoz csak EGY DARAB bluetooth fejhallgató csatlakoztatható? Mert kaptam infót, hogy be lehet állítani, hogy a monitorból lehessen hallani a többi játékost, csak éppen ahhoz a már 5-ös fokozaton is elég hangos hangerőt 15-re kell felnyomni, ami ÜVÖLT. És én nem igazán szeretném az egész lakásban a náci zombik vagy kik halálhörgését hallgatni...
Két gyerek van, ketten játszanak és csak az egyik hallja a saját bluetooth fejhallgatóján a többieket, a másik meg néz ki a fejéből, ő nem hallja őket. Ezt szeretném orvosolni.
Köszi előre is.
-
mircike1
tag
Dilipoknak köszönhetően egy icipicit közelebb jutottam a probléma megoldásához (tényleg köszönet és hála), de még egyszer, a biztonság kedvéért megkérdezném:
NEM LEHETSÉGES (na, pozitívan, szóval) LEHETSÉGES két bluetooth headsetet kapcsolni a ps3-hoz?
Aki tud angolul, itt egy felhasználó leírja, hogy pontosan ugyanez a problémája:
I just had this problem, not knowing, I went to the GameStop near us and bought 2 bluetooths a blue one for my boyfriend and a red one for me, I like to play Zombies on Black Ops for PS3 but when he hears the people on-line then I can’t hear anything and I feel like…I’m just sitting there not talking to anyone… well because I’m Not. It’s kind of lonley, lol not being in on the jokes when he starts laughing and him holding a conversation and I have no idea what’s going on, and being said so I can’t join the convo, and a lot of the times when we are playing zombies people are yelling out certain important information to the other players like “There’s a horde of zombies coming right after you!!!” or “I’m down, come pick me up I’m on the stage!!” Lmao These are critical things that I ALSO need to know please! so that’s my rant, since I have to take the pretty red one back to the store tomorrow and I’m going to try and get the microphone that I’ve seen a few people talk about on here, but thanks playstation I’ll be hooked to a cord with my dogs running around and kids tripping over it and I’ll be glamorus with my huge headpiece on, instead of a stylish little blue tooth no one ever notices!
Csak én nem veszek piros és kék színű bluetooth headsetet. ) Nekem jó lenne a meglévő fekete mellé még egy fekete.
-
mircike1
tag
-
mircike1
tag
Elnézést, de meg tudjátok mondani, hogy a hozzászólásaimat egy adott témában (pl. itt) hol találom meg? Mert kábé fél órája keresem, de nem találom.
-
mircike1
tag
válasz dilipok #52030 üzenetére
Köszönöm a türelmed és a választ.
"Ha a hang forrasat az eye kamerara raknad es a fulesen hallana mindketto h mit valaszolnak, akkor szerintem mukodhetne."
De vajon mielőtt beruházok egy ilyen eye camerára, valahogy ezt ki lehetne próbálni? (Úgy értem, nem célozgatni akarok, hogy valaki próbálja ki, csak tényleg kicsit félek, mert csak nagyon nagy vonalakban értem, amit mondasz. Érdekelnek ezek a technikai dolgok, de LÁTNOM kell, olvasva-hallva nem értem.)
-
mircike1
tag
Még mindig nem adtam fel a "lehet-e két bluetooth headsetet használni egyszerre" c. kis odüsszeuszi hősiességet és kitartást igénylő kutatásomat.
http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-General/Is-there-a-way-to-use-two-Bluetooth-headsets-at-the-same-time/td-p/38896851
Angolul tudok, de elektrotechnikus végzettségem nincs.
Valaki? Segít? Ene?
-
mircike1
tag
válasz dilipok #54270 üzenetére
Köszi, hát a kábeleket én is láttam, nagyon jól néznek ki. )
Valószínűnek tartom, hogy egy férfiember segítségével megoldható lenne a probléma, ráadásul engem ezek a technikai jellegű dolgok baromira érdekelnek is, csak éppen fogalmam sincs, hogy miről van szó. Na jó, sóhaj.
-
mircike1
tag
Bocsi, a válaszaim kicsit elcsúsztak. De szerintem érthető, hogy kinek írtam.
-
mircike1
tag
Új kérdésem, hogy nem ingyen valaki nem szánna egy kis időt a problémámra? Utálom, ha egy problémára nincs megoldás.
-
mircike1
tag
válasz dilipok #54301 üzenetére
Most remélem, neked válaszolok.
Többször is elolvastam, meg a priviket is és nem lettem okosabb. Bocsánat, az én hibám nyilván.
Tehát:
1. a nagynak van egy bluetooth fülhallgatója mikrofonnal
2. a kicsinek nincs semmije.Megoldás lenne, ha
1. a nagynál maradna így
2. a kicsi HALLANÁ azt, hogy miről beszélnek a többiek.[ Szerkesztve ]
-
mircike1
tag
Erre írták/mondták azt több helyen, hogy nem megoldható.
-
mircike1
tag
Sziasztok! ÚJ kérdésem van. Ha a gyerekeknek vennék ilyet: http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=5618 , és ők a háttérből hallanák a többi játékost, akkor meg lenne oldva az a probléma, hogy per pillanat csak az egyik gyerek hallja a többi játékost és tud csetelni velük egy darab bluetooth fülhallgató+mikrofon (lásd képen) használatával? Köszi.
-
mircike1
tag
Megvilágosodtam. Tudom, nehéz elhinni. Létezik ps3 FÜLhallgató? Tehát nem FEJhallgató?
Ilyesmi, csak ps3-hoz?
http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/logitech/h165-p38483927/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Garanciás ROG Ally (Z1 Extreme)
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest