- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bmw528 #44196 üzenetére
Itt már elő is rendelhető : Pre Order PS4 Out in 170 days on: 29/11/2013*
-
raziel01
veterán
válasz
bmw528 #44184 üzenetére
A sebesség biztos elég. A pinged sem tűnik magasnak. Szerintem a szerverrel lehet gond.
Tessék, másnál is van ilyen hiba
A játék a hibás. -
Brian_GT
őstag
válasz
bmw528 #44178 üzenetére
Én nem igazán ismerem a T-home-UPC-Digi trión kívül mik vanak, mert életem során e 3 körül járkáltam én is, de amióta van digi net, azóta netben csak azt. Amióta meg tudom tvben is csak digi-upc vagy t-home most már.
Meg nem is hiszem nagyon jó ezeken kivül ilyen kisebb garázs szolgáltatóknál nézni dolgokat.
Próbáld meg ha tudod akár a UPC-t, most ahol laksz nálad lehet okés..haverom vmi 5 körül fizetett vmi 50/10 körüliért. Az annyira még talán nem vészes. Sebességben biztos jobb csomagok vannak a UPC-nél mondjuk, mint a T-nél ez biztos. MInd árban, mind sebességben. -
Brian_GT
őstag
válasz
bmw528 #44176 üzenetére
Hát ha nincs Digi akkor még talán egész jó szolgáltatónál vagy, ha már a rosszabikokból kell választanod. UPC-ről mindent hallottam csak jót nem.
Haveromnak az volt, esténként coop partyztunk heti többször és vmi mindig volt vele.
Amúgy kis jóság, hogy tudod valszeg nem te vagy a ludas, mert mikor aláírsz egy ilyen netes szerződést, megkapod mit reklamálhatsz ha x x le/feltöltési sebesség nincs meg. megvan stb.
Ez olyan nevetségesen kicsi érték amit megadnak, hogy ez tuti megvan neked, csak az mindenre jó csak nem netezésreErgó, nem tehetsz semmit
Hála égnek diginek is van ilyen szabályzata, mint mindegyiknek ismétlem, csak ők be is tartják, vagy hogy mondja, fölösleges mert úgy is állandóan megvan amit kértél sebességet. Ilyen lenne a tvjük is nem is váltottam volna.
-
vaksi8
senior tag
válasz
bmw528 #38403 üzenetére
" Van egy szarul megírt fifa 13 ami valakinél jól működik valakinél szarakodik.. "
Az nem a program írási hibája ha valakinél szaggat,hanem inkább a net kapcsolattal van a gond.
Már nagyon régóta fifázok és igen voltak gondok az online játékkal (fifa13 ról beszélek) még a játék megjelenését követően lefagyások-akadások, de ezeket javították pár frissítéssel.
Olyan valóban létezik de ez nem a fejlesztők hibája ha pl ketten játszunk és nálam akadozik a net akkor bizony annak Te is érzed a hatását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest