- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
semetka #36363 üzenetére
Én holnap fogom megkapni (előrendelés). Nagy valószínűséggel pár napig nem fogok vele játszani, az első két része is pihenőágon van, amióta megvettem. Minden esetre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz…
…más…
Van valakinek Logitech Driving Force GT kormánya? Ez alá nem szeretnék menni, de ezért is kicsit sokallom a 35 ezer HUF-t. Leginkább GT5-re használnám (kontrollerrel szinte irányíthatatlan számomra ez a játék). Ár/értékben van valami jobb? (nem szeretnék több 10 ezerrel jobb kormányt).
Dead Island: számomra kicsit csalódás…szintén előrendelt játék volt. Kb 3-4 órát játszottam vele. Minden alkalommal újraéledtek a zombik azon a helyen, ahol már kinyírtam őket egyszer…Az elején tartok (hónapok óta), de lehet hogy így is marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged