Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz Damage #36373 üzenetére
Kb 2 éve vettem újan 6 ezerrel olcsóbban,furcsa hogy felment az ára.
Én is GT5el játszok vele,szerintem ennyi pénzért jó. 2 negatívuma van,mégpedig a 2 váltó
A bot kicsit röviden jár,ha gyorsan reflexből megrántom,akkor visszaugrik és így vissza is vált. A fülek a kormányon nem túl nagyok,van hogy kanyarban pont nem áll kézre ha gyorsan kell váltani.
Ezen kívül semmi bajom vele,egyszer kellett a pedálokat olajozni hogy ne nyikorogjon,mert sokat volt a szekrény tetején és lepte a por.
Sokszor lusta vagyok a kormányt felszerelni,ezért vettem egy HKS Racing kontroller-t,ezzel is jól el lehet játszani -
Brian_GT
őstag
válasz Damage #36373 üzenetére
Szia!
Igen, szintén GT5-höz használom.
Szerintem ebben az ár-értékben ennél jobbat nem találsz.
Kényelmes vezetni vele, és nekem kimondottan kényelmes a pillangóváltókat használni. Igaz ennél a kormánynál kissé furi a ,,pillangóváltó" megnevezés, de szerintem jól használható. Mondjuk nekem nincs akkora kezem, szóval lehet nagyobb kezűeknek nehezebb megnyomni de nekem pont jó.Nagyon jól össze van rakva, nem recseg ropog semmi, egyedül néha hallom én is pedáloktól a nyöszörgő hangot, de ezt a por okozza, ez ellen sokat nem lehet tenni. Pedig nekem nem is áll sokat, gyakran használom.
Én kb másfél éve vettem 24 körül, de szerintem ennyiért is megéri.
Mivel a G25 kiesett a képből, a G27 erős túlzás szerintem.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest