Hirdetés
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #21153 üzenetére
Durván hülyeségeket írsz, de nem regálok inkább, mert úgy ahogy van hülyeség, és leginkább azért nem írok erről, mert köze sincs ehhez a topichoz De azért kiemelem ami a legjobban tetszik:"arról nem is beszélve, hogy egy átlag LED-LCD a belépő szintű plazmák szintjét sem üti meg."-Ez szinte mellbe vágott akkora baromság, már ne is haragudj De off.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
válasz DM-Fan #21153 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg a Panasonic TX-P42S20E lesz a befutó az Extreme Digital-tól, médialejátszónak Asus O!Play lesz hozzá.
Elolvastam a Plazmás topic 1. hsz-át, az 500 órás bejáratás az én "rengeteg" szabadidőmmel kb. fél év lesz Remélem meg tudom még venni februárban is 5 év garanciával.
Mindegy, ezt vállalom azért hogy a PS3-as és PC-s játékok normálisan fussanak a képernyőn. Órákig úgysem ülök egy játék előtt sem, ha meg tartok egy kis szünetet (ami nem árt), akkor meg átkapcsolok tv adásra.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest