Hirdetés
- Kis testvért kap a Logitech G PRO X Superlight 2 egere
- Kreatív felhasználókat célzó, 5K-s monitor érkezett a Philips fémjelzésével
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
Aktív témák
-
tothl
addikt
Vastagabbat erdemes, a Slim allitolag nem valami uzembiztos, de cafoljanak meg a tobbiek, mar reg volt dolgom PS2-vel. Chippel kapcsolatban ellenorizd, hogy masolt dvd-t es CD-t is visz hibatlanul, keves szuttyogessel. Akkor megfelelo a chip es jo a fej is.
Ne vedd meg ha :
1. Irott DVD-t nem jatszik
2. gyanusan sokaig olvassa be a lemezeket
3. Olyan chip van benne, ami nem viszi automatice mindenfele buveszkedes nelkul a masolatokat.
Ha nem chippelt, akkor az arba kalkulald bele, hogy kb. 10e Ft a chippelese.
Levi -
-
tothl
addikt
válasz
medvepapa #209 üzenetére
A megoldas a modchip. Es csak olyat rakass bele, amivel nem kell semmit buveszkedni. Nem kell actionreplay nem kell lemezcsere, se semmi. Csak berakot az irott CD-t, DVD-t es mar megy is. Masra ne hagyd magad rabeszelni.
Az aproneten biztos talalsz chippelot.
Tessek ez volt az elso talalat a gugliban, tokeletesen megfelelo :
http://consolechip.atw.hu/documents/24.html
De ha kicsit keresgelsz, komplett szolgaltatast is talalsz en nem ajanlom a sajat beepitest, csak avatott kezeknek !
Levi -
tothl
addikt
válasz
petyissimo #199 üzenetére
Nem tudom a mostani PS2 -kkel mi a helyzet, de elmeletileg olyan chipet lehet bele rakatni, ami atveri a Ps2 lemezerzekelo funkcioit, es siman inditja az irott jatekaidat.
Fontos, hogy ha ilyet rendelsz, hangsulyozd, hogy cd-t es dvd-t is szeretnel futtatni irottat.
En beszoptam az enyemmel 6 evvel ezelott, mert pont azt a verziot, amit en vettem, megcsak ugy tudtak itthon chipelni, hogy a cd-t elinditotta, de a dvd-t nem. Kesobb utanaolvasva a neten talaltam olyan chipet, amit beforrasztva mar egy komplett megoldas szuletett.
40 rugo volt a chip es ha jol emlekszem tobb, mint 30 drotot kellett raforrasztanom mindenfele iclabra, vert pisiltem mire osszejott.Viszont nem kellett gomkombinaciokat nyomkodnom ahhoz, hogy elinduljon valami.
Tehat marha fontos a hardververzio. Ezt nezd meg, es utana erdeklodj utana, esetleg bongessz a neten par forumot onnan valaszt kapsz.
Levi
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest