- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
Aktív témák
-
Imreps2
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Teljesen új vagyok a PS2 játékkonzol használatában, mivel csak most vettem egyet, amikor már lassan a PS3-vesznek az emberek, bár én annyi pénzt nem szánok egy játékgépre, majd lesz az olcsóbb is.
Eddig csak PC-s játékokat játszottam de azt nem lehet bírni hardverral.
Kérem segítsetek, hogyan lehet a ps2-vel online játékot játszani!
Annyit olvastam erről hogy regisztrálni kell egy honlapon az www.eu.playstation.com/ps2/registration címen és ott meg kel adni a géphez kapott reg. kódot, csak az a baj hogy ezen oldalt a böngésző nem találja.
Ezután állítólag küldenek valami hálózat telepítő lemezt,ha igaz.
Az internettel úgy szeretném összekötni, hogy a PC-be kettő hálózati kártyát teszek amely egyiket a modemhez a másikat a PS2-höz szeretném csatolni. Gondolom hogy a PC és a PS2-összekötéséhez crosswire kábelt használnák mit számítógépek közötti megosztás esetén.
*** Ilyet itt nem találsz
Tudtok valami Jó népszerű PS2-es oldalt ahol van bővebb leírás a PS-2-es trükkökről, és egyéb dolgokról.Tudom hogy sok kérdést tettem fel de kérem nézzétek ezt el nekem, az a igazság, hogy tudásszomjam van, PC-n megszoktam, hogy úgy ahogy a helyére tudom tenni a dolgokat.
Kérem segítsetek minden választ és segítséget szívesen fogadok és előre is köszönők.Válasz a fórumba, de akár a következő E-mail címre is jöhet
Mail.: im.mail@freemail.hu[ Módosította: Thrawn ]
Aktív témák
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest