- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Kompakt vízhűtés
- Analóg fényképezés
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
''Na a nasm-ban a ''jmp dword cs:ip'' 32bit-es és ''jmp word cs:ip'' 16bit-es far ugrás.
Megnéztem az exe-t hexa editorral és úgy néz ki, hogy a nasm jól fordítja le ezeket az utasításokat. Te próbáltad már a nasm-ot? Mert ha mégsem fordítja jól, akkor az álltalad írt gépikód formát fogom használni. Meg gondolom bizonyos esetekben kell a 66h prefix, amikor a szegmens 16bit-es az utasítás meg 32bit-es.''
Még nem nasm-oztam, mert mindent meg tudtam oldani tasm alatt, és át kellett volna szoknom. Egyszer olvastam végig a doksiját, és nem sokra emlékszem...
Na, megnéztem amit küldtél, de szerintem semmi probléma. Hogyan futtatod? Ugye nem debuggerben? Mivel nem használod a GDT-t (mert nincs szegmens betöltés), ezért azzal még nem kell foglalkozni. Van valami memory manager (qemm, emm386 stb.) bent a memóriában? És honnan tudod, hogy pontosan hol szállt el? Valami emulátorból próbálkozol?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest