- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Egyrészt, állítsd be, hogy TV-ről, vagy kábelről jön az adás.
Másrészt, ha IRQ-ütközésben van, akkor totál elmásznak a csatornák, fine-tuninggal megtalálhatók, de nekem még ott is állítgatni kellett, minden csatornaváltásnál.
Aztán átpakoltam egy ütközésmentes helyre, azóta teljesen máshol:), azaz a valós helyén megtalálja az összes UPC-s csatornát, pont a csatorna közepén, fine-tuningra nincs szükség, és gyorsabban vált csatornát. -
guest
veterán
Egyszerre teszi fel a nézőprogit és a drivert. Én ugyan 98 alatt használom, de fergetegesen jól megy. Próbáld ki a következőt: http://asvzzz.narod.ru/ itt találod a TheFly-t. Valószínűleg a BG/DK beállítások környékén lehet a gondod. A Fly auto felismeri mind. Ha még mindig nem megy, írj: f-zoli@pro.hu
Pá -
guest
veterán
az a gond hogy a gyári driver cd ről telepített win2k-s driverrel nem fog be csak nagyon kevés adót.ami meg a prolink oldalon találtam az meg nem tesz fel drivert csak a nézőprogit frissíti.irq ütközés nincs próbáltam már úgy is hogy csak videokártya és tuner volt benne-így sem lett jobb:((((ha van vkinek tapasztalata netán ilyen kártyája és winxp alatt megy neki az adjon már légyszives tanácsot hogy kéne ezt feltelepíteni rendesen mert a kézikönyv szokás szerint nulla
előre is köszi
Aktív témák
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest