Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Egyrészt, állítsd be, hogy TV-ről, vagy kábelről jön az adás.
Másrészt, ha IRQ-ütközésben van, akkor totál elmásznak a csatornák, fine-tuninggal megtalálhatók, de nekem még ott is állítgatni kellett, minden csatornaváltásnál.
Aztán átpakoltam egy ütközésmentes helyre, azóta teljesen máshol:), azaz a valós helyén megtalálja az összes UPC-s csatornát, pont a csatorna közepén, fine-tuningra nincs szükség, és gyorsabban vált csatornát. -
guest
veterán
Egyszerre teszi fel a nézőprogit és a drivert. Én ugyan 98 alatt használom, de fergetegesen jól megy. Próbáld ki a következőt: http://asvzzz.narod.ru/ itt találod a TheFly-t. Valószínűleg a BG/DK beállítások környékén lehet a gondod. A Fly auto felismeri mind. Ha még mindig nem megy, írj: f-zoli@pro.hu
Pá -
guest
veterán
az a gond hogy a gyári driver cd ről telepített win2k-s driverrel nem fog be csak nagyon kevés adót.ami meg a prolink oldalon találtam az meg nem tesz fel drivert csak a nézőprogit frissíti.irq ütközés nincs próbáltam már úgy is hogy csak videokártya és tuner volt benne-így sem lett jobb:((((ha van vkinek tapasztalata netán ilyen kártyája és winxp alatt megy neki az adjon már légyszives tanácsot hogy kéne ezt feltelepíteni rendesen mert a kézikönyv szokás szerint nulla
előre is köszi
Aktív témák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3720QM I 16GB I 160SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest