Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Én pl. sokszor játszom azért egy mapon ,mert az sok rp-t ad, megmondom mért. Kicsit több ,mint 1 hete van egy full tuningos stallionom, és eddig nem találtam olyan játékost aki el tudott volna verni úgy hogy ő is stallionnal van és nem valami vadállat RX-7 (ego off
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy. -
mazda626
addikt
Egyetértek!
Ha RP kell megyek TA-ra, amúgy normál versenyeken lógok. Én is a változatosságot szeretem, de sajnos minden szobában pár pálya után jön B-Road. A többi angol pályán nem nagyon versenyeztem még. Circuitot imádom, Tokyoból csak pár mapot, SA is jó. Mudot nem kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) és mivel tovább már nem tudom tuninglni, ezért úgy döntöttem kipróbálom magam ,mit tudok ha lesz egy full-os chorvettem pl. , és ott már akkor majd ha evernek az nem azért lesz, mert a másik jobb autóval ment, hanem azért mert szimplán jobban vezet, de mint tudjuk egy fullos chorvetthez (vagy panamához) legalább 700K RP kell majd és azt össze is kell szedni valahogy.