Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
Nálam így nézet ki a a befutó. Érdekes a második lemaradása, az elsőhöz képest
.
Ez a kép meg azért érdekes, mert az első célbaérése után 43másodperc van, hogy beérjen az ember. Na én ezt kicsit túlléptem, de még elfogadta a célbaérést.
Ezen a képen meg a 2-3-4 befútó szorossága látható.Egyébként nem tudom figyeltétek-e, de a végén amikor kiírja mennyi rp-t, xp-t kapsz. A fenti és a középső számot összeadva, még véletlenül se az alulra kiírt értéket adja. Pedig az már elvileg az összesítés, tehát csak annyi számít (plusz pontokat is kiírja).
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Viccrovat
- World of Tanks - MMO
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.