Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PaJa1

őstag

válasz Creative997 #20148 üzenetére

Az csak akkor jó ha az egyik csapat töri a másik csapatot. Úgy nem jó ha mindenki téged pörget.

dokar,
    Deadzonnal sem leszel jobb Sim VSben. CL1,2,4,5 és egy offroad kocsit biztosan fel tudnál tuningolni.
    A juttasd a csapattársad előbb célba bármi áron már létezik. Vannak akik űzik így a TAt, gondolom te is tudsz róla. Hivatalos formában még nem szerepel, ilyen event sem volt még. De úgy látom hogy itt is van rá igény. Elképzelhetőnek tartom, hogy lesz külön ilyen verseny, jelentkező csapatok számától függően akár többlépcsős kieséses vagy pontrendszerrel tarkítva, amit az aeria sponzorál ha "hivatalos" személy szervezi. Beszélek majd GMel hogy lehetséges e az effajta versenyt legálisan, felügyelten és szponzoráltan lebonyolítani.

"LAN" PTvel kétféle módon elképzelhető. Mindkettőhöz össze kell gyűlni. Az egyik ami valóban lan lenne ahhoz kéne szerezenünk egy PT szervert, amit kizártnak tartok. Azon be lehetne állítani hogy mindenkinek legyen mindene és akkor úgy szórakozunk kedvünkre ahogy akarunk az aeriás accountunktól függetlenül.
    A másik hogy egy helyről játszunk neten, amihez elég izmos sávszél kéne. Ezt lenne könnyebb kivitelezni. Digi már potom pénzért ad 30/20as netet ami bőven elbírja a PH-PT társulatot a "kiváltakkal" együtt is. (a sok szétugrálás utánit és a klikkek nélküli társoságot az én netem is elbírja...)

Az összejövetelről van valami hír, a találkozóról?

• dokar

addikt

válasz Creative997 #20148 üzenetére

az amcsi style phoenixbe toltam bele a lét. de TA-val nem lehet sokat keresni. inixot használva éppen kijön a fenntartás, mivel csak 15 körösöket megyünk.

ha segítene a paja, akkor lehetne egy "crew battle" tournamentet csinálni. melynek a lényege az lenne, hogy minden jelentkező csapatból 4 ember vehetne részt egy versenyen. egy szobában így 5 csapat vehetne részt vagy 4 csapat + GM/GS. a cél, hogy a saját csapatból érjen be elsőnek vki, a többi nem számít. harcolni lehetne másokkal és lekörözöttként is segíteni a kijelölt illetőt. hatalmas stratégia lehetőségek lennének egy ilyen versenyben. 30 körös lenne az ideális táv.

paja látsz ebben fantáziát?

talán írnom kéne a PT hivatalos fórumára.

Új hozzászólás Aktív témák