- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Megkeresem azt a küldit és felveszem.
De a sejtésem így előre az, hogy mivel te TAn kívül mást nem mész ezért nem tudod mi a szitu versenyen. GRIP versenyhez billentyűzettel hülyeség a vagy range, magad alatt ásod a gödrödet. Csúszik az első kerék, alulkormányozott lesz az autó, időt veszítesz. Tanzawán driftre se kevés 235ös range, amint mondtam úgy érzem hogy ez csak CTFben és Livenporton kevés.Volt az EliGun, olasz játékosok által készített verseny. Machate, nem tudom mond e valamit...Callifornia Raceway pályák között megtalálod, elég egyszerű és rövid, nevét a formája után kapta. Oda 180as ranget állítotam be mert azt éreztem jónak, aki nyerte azt a pályát 135-150el ment. És nem pakoltuk a seggét, mert az időveszteség azon a pályán.
Megyek egyet majd Highway Driften, szerintem ebben vannak a legélesebb kanyarok, amiket ha csúszva veszel be nagyon élvezetesek - melyik drift nem?!
, de nem driftelve 235ös ranggel.
Ajjajj, újabb 3 megás folt
- eddig jó
.. letölti de a start szürke marad, már nézem egy ideje..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest