Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
LOL még meg se nyertem, de már beírtad
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
Rövid leírás: Egészen más mint az eu. A shootout úgy nézett ki h HiFi megkért minket h MI válasszunk pályát.
na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!