- Monitorkalibráló eszközök
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Csatlakozom én is!
Gyakoroltam a Lionnal kicsit! Nem is olyan rossz autó, finomabb vezetési stílust igényel! 3 pályát néztem meg átlagosan 4mp-et javultak a köridőim, a kanyarsebességem néhol +5MPH lett!
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás. 
-
törölt tag
Nem, sose legyél benne biztos hogy valaki nem olyasvalamit akarna kifejezni egy szmájlival amit a nagy többség szerint jelent, pl gratulációt valakinek! Például a kisgyerekek szoktak tapsikolni mikor valamit nagyon nyomatékosan szeretnének kifejezni! Próbáltam olyan gyerekesnek tűnni, mint amilyenné hasonló jellegű viták szoktak, egy idő után, hangsúlyozom egy idő után válni! Szerencsére mi még bőven a szinten belül vagyunk, de kilépni belőle már nem nagyon kéne

Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás.