Hirdetés
- Fujifilm X
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Fákombákom, lekéstem a TA-zást, szopás egész nap munkálkodni.
Eltűnt a Phoenix? tegnap este olvastam h valaki reklamált ezügyben a dumaládában, de semmi mást nem tudok, mindjárt megnézem mi a szitu.
Nekem van fullos Corollám. 2 autómat leszámítva mind fullos
(nem 3 autóm van
)Annyi hogy válaszolsz Frank üzijére, a topicba nem kell írni, az enyémet is kitörölte...ajjjhhhh
Én játszottam TDU-t és NFSt is. Mind a 2t csak 1edül, bár az NFS: U val játszottam 1 keveset neten is. A TDU valósághűbb mint a másik 2 összesen. A PT hangulatára és grafikájára nem lehet panasz. Bugok vannak benne, nem komoly szimulátornak készült, hanem az arcade és a szim keverékének, ami jól sikerült. Lehet benne felfedezőset, zászlórablósat, nascarosat és sima pályaversenyt is játszani. A játékmódok változatosak, az autók száma kielégítő. Angoltudás és forumolvasás erősen ajánlott. A játék fele kb a hivatalos forum. Ja és csak a villany- és internet díjat kell fizetni ahhoz hogy játszál
Vannak olyan dolgok amit csak APért tudsz venni, amiért lehet perkálni is meg szépen összegyűjtögetni az eseményekből.Remélem minden eddig felmerült általam megválaszolható kérdésre most adtam választ

Új hozzászólás Aktív témák

- Tippmix
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen routert?
- Konzol Screenshot
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- PlayStation 1 / 2
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 16 (2021) M1 Max 32GB RAM 500GB SSD használt, megkímélt 100% akku (0 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem 3 autóm van
)