Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoji
csendes tag
Szép vagy nem szép. A lényeg hogy nekem a legélvezetesebb FPS volt amit mostanában toltam végig.
-
superxaba
tag
Ja, meg még annyit, hogy ne csak jót írjak:
Gyenge a grafika
Rövidke
-
superxaba
tag
Nah, végigjátszottam!
Nekem nagyon bejött!
Nem csak egy sima lövöldözős, ugyanis a sok, különböző fegyver miatt kicsit taktikai is.
Egy-egy missziót többféleképpen is meg lehetett csinálni, szupper.
Lehet sima hentelősként is játszani, de okoskodva, bújkálva is lehet ám menni... -
bagyulajuve
addikt
Felraktam én is a gamét, de nem igazán jön be..... Tipikus lövős játék.
-
superxaba
tag
Teccik, szerintem nincs annyi baj vele, mint amennyire panaszkodtak a konzolosok.
-
superxaba
tag
Na, én már nekiestem.
Bejön, szerintem kevesebb vele a vesződség mint xbox-on.
Ott kutyarossz volt ugyanis a célzás. Meg voltak egyéb gondok is, csak az most nem jut eszembe.
Majd talán ha játszok vele többet. -
superxaba
tag
Mi az, senki nem játssza ezt a game-t?
-
superxaba
tag
Én láttam ikszbokszon, sima FPS.
Van benne pár idegesítő bug, nem grafikai, hanem játékmenet-beli, de nagyon odatesz a hangulatnak.
Azért érdemes megskubizni mit hoznak ki belőle PC-re, hátha észbekaptak és javítottak valamicskét rajta. -
woodpaul
őstag
Érdemes ''megszerezni''? Sima shooter vagy vannak benne kaland elemek is?
-
Na ez is megvolt. Nem volt túl hosszú...

-
Gépigényről tud valaki mondani valamit?
-
Frigo
őstag
Tényleg nagyon sokmindent lekoppintottak a Deus Exről ,de ettől függetlenül ez a játék nem ér fel a nagy elődök színvonalához.
Mindenesetre a játék elején meglepődtem hogy van benne egy HL2 gravitygun szerűség ,így már nem lesz igaz hogy majd a Doom 3 kiegje koppintja le először ezt a csoda fegyvert. -
Bure
tag
Állítólag már megjelent a Project: Snowblind, amit eredetileg a Deus Ex következő részének gyártottak, aztán külön játék lett belőle.
A hivatalos oldal:
Bővebben: link
És egy magyar beharangozó:
Bővebben: link
Ha tényleg olyan, mint a Deus Ex, akkor jó lehet, bár demót nem találtam sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest