- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parabola telepítése minden elérhető műholdra
-
PROHARDVER!
A Prohardver lapcsalád tagjai:
- PROHARDVER! - hardver fórumok
- Mobilarena - mobil fórumok
- IT café - infotech fórumok
- GAMEPOD.hu - játék fórumok
- LOGOUT.hu - közösségi fórumok
- Fototrend.hu - általatok készített fotók
- Hardverapro.hu - apróhirdetések minden témakörben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
te aztán nem aprózod el
viszont minden nem kerülhet be, csak az alap gyűjtőtopikok. mivel az oldal elsődlegesen informatikai (meg mobil) témákkal foglalkozik, ezért a fáradt gőzt minimálisra veszem. a legtöbbnél pedig a ''kereső a barátod'' miatt felesleges a link.
nem tudom, hogy az off topikot érdemes-e linkelni, mert az igen hamar megtellik, azt kellene a leggyakrabban változtatni. no, pakolom befele a linkeket.
no, a nyers változat kész. egy jópár linket elhagytam, a ph interaktívot egy-az-egyben kihagytam, mert vagy mind belemegy, vagy egyik se. és tűl sok témakör nem kellene bele. még finomítgatok rajta, meg átnézem ismét. köszi a gyűjtőmunkát.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót, mielőtt kérdezel!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged