- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
PowerApps-ban tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudok változót (string) használva hivatkozni egy másik változót?
Konkrét példa:
Van 2 sharepoint list-em, legyen mondjuk A és B lista. A egyik egyik oszlopában lévő, egyes cellák értéke megegyezik B egyes oszlopainak header-jével. Filter-t akarok írni B-re vonatkozóan, hogy azt az oszlopot szűrjem le, amit A-ból kiválasztottam.
De nem jövök rá, hogy hogyan tudom behivatkozni az A-ból vett string-et oda, ahova a filter-ben a B-be várt header-t kéne megadni.Ez kb egy nagyon favágó table join-nak tekinthető akár.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Visual Studio Code-dal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Ezt használom IDE-nek PS script-ek írásához egy ideje, viszont eléggé hátráltat, hogy az intellisense nem hajlandó feldobni bizonyos dolgokat.Pl. a script-ben történik egy .yaml import egy változóba, a yaml struktúráját nem olvassa be a VSC, így mindig kézzel kell eltúrni az egyes key-eket.
Illetve próbálkozok WPF alapú GUI-t integrálni egy script alá. Szintén be van hivatkozva a .xaml file a script elején, de szintén nem tudom "kitallózni" pl az event handlereket vagy akár az összepakolgatott object-ek neveit (pl. textbox).Tudtok esetleg erre megoldást?
#15853vakond5: Én a session ID-s irányba indulnék el. Ha megvan a session, akkor utána már lehet rá "event handler"-t írni.
-
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #8910 üzenetére
Keresni egy programot és fejleszteni/fejlesztettni nem ugyan az, de értem mire gondolsz. Konkrétan ilyen tudású programról nem tudok, azok se tudják amiket linkeltél. google translate meg okostelón tudja azt amit én PC-re szeretnék. Itt 1 segítség, hogy hogyan akarom. Nyílván a szimpla OCR konverterek csak tisztán szöveggé alakítják a felismert dolgokat, én ezt úgy akarom mint a képen. Az abby is csak ennyit tud, ezért szeretnék megpróbálni egy komplex, integrált, de egyszerű appot a fent leírtak szerint. Mert oké, hogy össze lehet ollózgatni valahogy, de nem az igazi.
-
TheProb
veterán
válasz
Sk8erPeter #8907 üzenetére
Mi köze van annak ehhez a témához?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kickstarter project indításhoz keresnék kompetens kódoló(ka)t a következőre:
Egy olyan program megvalósítása ami pl printscreen alapján lefordítja a képen található tartalmakat, pl vki használ 1 angol nyelvű appot, csinál 1 screenshotot róla, a program "lescanneli" a képet, OCR segítségével felismeri a szöveget, majd lefordítja a kívánt nyelvre. Olyasmi módon, mint a google translate, mikor a kamerával "rámutatsz" vmire és real time fordítja a dolgokat.
Várnám a lelkes jeletnkezőkeg PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Windows 11
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest