Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gborisz
tag
Sziasztok, iránymutatást szeretnék kérni.
Régebben ismerkedtem egész kicsit a témával (Turbo Pascal gimiben, szakdogámhoz Visual Basicben némi parasztvakítást megtanultam a netről), és most szeretnék írni egy programot, csak nem tudom mit írjak gugliba a Beginner's guide for .... után.
Alapvetően szöveges fájlokat akarok manipulálni, mindig ugyanúgy kellene egy minta alapján végignézni minden sort, és a végét lecserélni, ha az van ott "árok", legyen helyette "2". Notepadban cserélgetem, csak már unom, jó lenne ezt automatizálni, erre szeretnél írni vmi egyszerű kis dolgot. Merre induljak? Vegyem elő megint a VB-t és elevenítsem fel (azt a picit is már rég elfelejtettem), vagy Pythonról is olvasom, hogy egyszerű, jó kezdőknek, vagy valami más? Én meg tényleg csak ennyit akarok, hogy notepad helyett megcsinálja ezt nekem.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- IKEA
- Battlefield 6
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest