-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
msSQL alapú, webapi-t szeretnék készíteni, de nem értem a microsoft felépítését.
A solution tartalmaz minden css és háttér html file-t de hogy kell a .net részt (core?) ebbe a gondolatba betenni?
A szerver oldalon nem csak univerzális html/css és egyéb file-ok vannak, hanem valami .net környezet igényű is? Ha objektum orientáltan akarnék (C#) mögé logikát építeni, akkor az is win alapú .net keretrendszerben futna? (kell a szerverre a kiszolgáló .net csomag?) -
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Az AVR-es topic kihalt, ezért jöttem ide, mert pár dolgot jó lenne, ha a helyére tennétek a fejemben!Arduino után szeretnék tovább lépni kicsit, és az Atmel Studio-t letöltve nézegetem a "logikát", de nem értem, hogy mi a különbség (pro kontra) a WinAVR és a GCC között?
Aztán egy logikai timeline-t se tudok még a fejembe összerakni rendesen.
Atmel Studio (C) -> WinAVR/GCC fordító (hex) -> ISP/JTAG programozó (upload) -> mikroprocesszorra való feltöltés után futtatás?
Ez így mennyire sántít?És melyik programozónak van normális win10 drive-e? (mert van itthon AVRISP mk1 és 2 is)
A környezet amin dolgoznék: Win10 64bitHa butaságot írtam, megkérnék mindenkit, hogy JAVÍTSON KI, mert olyan rossz bután élni!
Köszönöm az építő kritikát, segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest