- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsigi97
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben elkezdtem a programozással foglalkozni, de mégsem szereztem elég infót, egy keylogger elkészítéséhez.
Mindezt, ha lehetséges Turbo Pascal nyelven szeretném véghezvinni.
Szerintem ez egy rendkívül nagy projekt, remélem tudtok benne segíteni.
Pár dolgot meg tudnék oldani :
-láthatatlánná tenni
-továbbítani az infőt, mármint magát a leütéseket.Na, és itt jön a nagyobbik része, amit nem tudom, hogy meg lehet-e valósítani, és ha lehetséges, hogy kellene megcsinálni:
-magát a megfigyelő részét, amely rögzíti, hogy egymás után melyik billentyűk lettek leütve.
-egy jpg képbe szeretném összetömöríteni a programot (erre elvileg én is tudnék megoldást)
-a programnak úgy kellene futnia, hogy előtte nem szükséges telepítés
-csak egy bizonyos program megnyitásától kellene elkezdenie rögzíteni, annak bezárásáig
- továbbá ki kellene kerülni win7 alatt azt, amikor rendszergazdai jogosultságot kér a program futtatásához, gondolom tudjátok miről beszélek
Szóval nagyon sok dolog lenne, ezért kérném a profik segítségét. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest