Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Logitech szerviz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Egérke28
csendes tag
Sziasztok! Egy egyszerűbb programot, pl. játékot kéne létrehoznom java, net beansben..ha valaki vállalkozó szellemű esetleg segítene, megcsinálná és leírná nekem a lépéseket hozzá, azt meghálálnám...privát üziben írjatok légyszives, köszike
-
Egérke28
csendes tag
nem voltam érthető, észrevettem..nem nekem kell valójában a házi (én nem is értek picit sem hozzá, mivel bölcsész v.ok).... a barátomnak akartam megszerezni,mert nem megy neki a programozás és meg kellett volna valamelyiket csinálnia házinak...de mind1, majd megoldjuk valahogy, azért köszi
-
Egérke28
csendes tag
segítene..bocsi,elírtam
-
Egérke28
csendes tag
Ja nem,bocsi..hát ez egy progi házi, kezdő szintű, de sajna abszolút nem tudjuk megoldani... elküldöm a linket, 4es gyak.ból kéne a 3as feladatot java netbeansben megcsinálni.. naon örülnék ha valaki segíteni
ftp://witch.pmmf.hu:2001/Tanszeki_anyagok/Rendszer%20es%20Szoftvertechnologia%20Tanszek/achs/progi3/gyakorlat/feladatok/ -
Egérke28
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok a fórumon..lenne egy kis problémám,nem tudok megoldani egy programozás feladatot..tudna valaki segíteni?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Robogó, kismotor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest