- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Smith Ügynök #14241 üzenetére
En anno nem jelentkeztem, hanem egy oldalra felrakott, osszecsapott oneletrajz alapjan vadasztak le egyetem alatt, pedig nem is info szakon voltam, csak volt egy programozos tdk-m. Azota csak rosszabb lett a helyzet.
-
válasz
Smith Ügynök #14241 üzenetére
"Bár nem tudom tényleg ennyire programozó hiány van-e amennyire a gyorstalpalók reklámjai sugallják."
Erre annyit tudok mondani, hogy meg 2008 korul es utan is az volt a helyzet, hogy egy akar csak par ev tapasztalattal rendelkezo, valami nepszeru nyelven erto programozo is maximum par het alatt talalt maganak uj munkat, ha ugy volt. Sot, meg az abszolut kezdok is, max nem par het, hanem 1-2 honap alatt, de el tudtak helyezkedni viszonylag ertelmes fizetesekert.Persze, ez nem garancia semmire, nem lehet tudni, hogy a mostani valsag mekkora es milyen lesz, ha lesz.
-
Silεncε
őstag
válasz
Smith Ügynök #14206 üzenetére
A két előttem szólónak igaza van. Én anno hasonlóan jártam: volt már egy minimális programozói tudásom C-ben (Arduinos cuccokat bütykölgettünk egy évfolyamtársammal versenyekre), aztán munkahelyen gyakornokként bedobtak a JS-TS világába, majd 1-2 hónap múlva az Angularba. Kb 2 év alatt jutottam el oda, hogy azt tudom mondani, viszonylag jól értem mi miért történik. Kezdőként sztem a SpringBoot nagy falat lesz, ott rengeteg olyan egyéb tudás is bejön (design patternek, stb) amik nem kötődnek a Java-hoz, de a megértésük nélkül nem fogsz tudni boldogulni egy munkahelyen. De persze ha érzel magadban kellő motivációt, hajrá
-
válasz
Egyetertek haxiboy-al, csak par dolgot tennek hozza:
Eloszor is: "Eddig annyi történt, hogy az Udemy-n a John Purcell féle Java Core tanfolyamot lenyomtam, begyakoroltam."
Ehhez gratulalok, jar a taps, nagyon ritka, hogy mar eddig eljut valaki, jar a dicseret, csak igy tovabb!Amit meg hozza szeretnek tenni az az, hogy csinalj valami sajat izebizgentyut! Lehetoleg ugy, hogy publikus git repoba dolgozol be. Ha ugy erzed, mukodik es prezentalhato, megvan a referenciad. Ez a legfontosabb, ennel tobbet semmi nem segit elso allas megszerezesehez.
Sok sikert kivanok!
-
haxiboy
veterán
válasz
Első körben az alapokat tanuld meg és értsd meg, így később nyelvtől függetlenül is meg tudod írni a programjaid nagy részét.
Ami még nagyon hasznos tud lenni az az SQL, kivétel nélkül szinte minden nagyobb projektnél adatbázisokat kezelnek.
Juniorként főleg a cégen fog múlni hogy milyen irányban kell elindulni komolyabban, illetve hogy ők mekkora energiát fektetnek a dolgozóik képzésébe, de nagy előny ha az eléd rakott kódot részben megérted.
Amit még érdemes lehet, az a verziókezelők alapos ismerete (főleg a Git, bár nálunk van SVN is).
-
Rimuru
veterán
válasz
Smith Ügynök #13995 üzenetére
Udemy-n kb konstant ilyen "akciok" vannak.
-
válasz
Smith Ügynök #13995 üzenetére
Nem nagy kunszt, ha sok es jo ertekelese van, es kezdoknek van szanva, az altalaban jo.
-
válasz
Smith Ügynök #13992 üzenetére
Udemy jo, ha jo tanfolyamot valasztasz. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Seagate IronWolf Pro 4TB 3,5 Recertified HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest