- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623 #2967 üzenetére
te meg nagyképű vagy meg agresszív
abban igazad van, hogy valóban nem a BIOS-t mentettem le, hanem a CMOS-t, de egyrészt szerintem egyértelmű volt hogy arról beszélek, másrészt meg ha egy nem-programozónak azt mondod hogy CMOS, valószínűleg fingja sem lesz hogy mi az, míg a BIOSról talán lesz halvány sejtése, és nem a biológiaóra ugrik be neki elsőre
azért meg légy szíves ne basszál le, hogy 10 év után nem tolom séróból az összes portota lényeg, hogy amivel kapcsolatban a programot megemlítettem, és amit állítottam róla, nevezetesen hogy jelszót tud törölni úgy, hogy utána nincs nyoma annak hogy bárki is hozzányúlt a géphez, tudja. akkor meg mi a jó büdös francot pattogsz???
osztod itt az észt, meg nagyképűsködsz, minden kis sz@rba belekötsz, ahelyett hogy értelmeznéd amit más ír...
a programozói tudásomról alkotott véleményed meg nem érdekel, a lényeg hogy mások, akik pénzt adnak érte meg vannak vele elégedve
rendszerprogramozással meg még a DOS korban foglalkoztam, akkor sem sokat, mivel különösebben nem érdekelt, nem is akarok hozzá túlzottan érteni. mondjuk nem is állítottam hogy olyan nagy spíler lennék
-
doc
nagyúr
válasz
Rover623 #2955 üzenetére
most először írok ilyet PH-n a jópár éves működésem alatt, de te egy Qrva nagy seggfej vagy
1.igaz, én nem 25, csak 15 éve programozok, de nem tudom minden 10+ éves programomról hogy milyen nyelven készültek. főleg, hogy kb. abban az időszakban szoktam át pascalról C-re.
2. remélem van még szabad ujj a kezeden, vagy ha nincs, vond be a másikat is...
3. ki mondta hogy a lementett biosból töröltem a jelszót? meg annak egyébként sem lenne sok értelme. a jelszó törlése pedig a legegyszerűbb, semmit nem kell azonosítani, bár próbáltam megtalálni a megfelelő helyeket a mentésben, de túl sokban különböztek az egyes biosok - így a legegyszerűbb, de tutibiztos megoldást választottam...
egyébként a cumó itt van: djinn
MOD: nem volt semmilyen BIOS.H, közvetlen olvasással/írással csináltam, így 10 év után a 40-es port rémlik, de lehet hogy nagyon keverem valamivel
-
dave93
őstag
válasz
Rover623 #2937 üzenetére
Nos, az újítás miatt kérdeztem... igenis tudok mindent a PH!ról, használom a forúmot, és az apróhirdetéseket is. Egy kérdés volt, mert nem találtam, nem tudom miért nem lehet normálisan válaszolni, meg itt istenemezni
Nem gondolom hogy ez szégyen. A szint az látom megvan!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest