- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha tippelnem kéne, valami key binding akadályozza az alt gr-es varázslást. Így rá tudsz nézni, vagy átállhatsz angol kiosztásra, azzal biztos nincs baj.
-
inf3rno
nagyúr
Így hirtelen ennyit találtam: [link] egy próbát megér, hátha megjavítja. Szvsz. ilyenkor inkább a support-nak érdemes írni, hogy mi a gond. Én nem tapasztaltam semmi ilyesmit amúgy, de 2 éve nem nyúltam a phpstorm-hoz, és nem is fogok többet php-zni, szóval csak a régebbi verziókkal vannak tapasztalataim. Talán az még fontos lehet, hogy PHPUnit-hoz, doctrine-hez, symfony-hoz, ilyesmikhez elég jó a támogatása ennek az IDE-nek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A PHP egy szkriptnyelv, annak minden előnyével és hátrányával. Ha a nyelv "sajátos" tulajdonságait hozzáadjuk a mérlegelendő szempontokhoz, azzal együtt, hogy mondjuk valaki dolgozott már "tisztességesebb" programozási nyelvekkel is, akkor eléggé a hátrányok felé billen a mérleg a PHP-t tekintve. Ezt természetesen kezdőként nem fogod érezni. Inkább azt, hogy nagyon gyorsan neki lehet esni, relatíve gyorsan tanulható, de éppen ebből következően borzalmasan sok a kókler is a "piacon", és még ha ezt félre is tesszük, egyszerűen az ember érzi egy idő után, hogy lehetne szebb is, jobb is.
Ettől még van kereslet PHP-fejlesztőre.
-
inf3rno
nagyúr
PhpStorm jött be nekem, amikor még php-ztem. Azt hiszem 30 napig kipróbálható. 200eur+áfát írnak, szóval olyan 80k huf körüli összegbe kerül. Kb egy éve bekeményítettek a fejlesztők, már nem lehet reinstallal újrakezdeni a 30 napot, meg az árat is megduplázták. Gondolom rájöttek, hogy már mindenkit lenyomtak a piacon, vagy szimplán több pénzt akartak kivenni a projektből, passz. Én még tavaly vettem webstormot 50eur+áfáért, és az is most dupla annyiba fáj. Ingyenes alternatíva van egy csomó, azokat már évek óta nem követem, hogy milyenek. Netbeans volt még talán használható, a php-t úgy emlékszem azzal kezdtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- GTA V
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest