- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Steam Deck
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
FehérHolló #6630 üzenetére
Nem egészen. Az első hozzászólások megírásakor még nem volt büntiben. Linkeltem neki a topikot, bármikor beleszólhatott volna. A "tényállás" személytől független pontosítása nem tudom, hol a sérelmeim ecsetetése 6 tételben, csak 1-2 ilyen hsz volt. Azt sem értem, mi értelme itt offolni az egészről... Mindegy, a lényeg már elhangzott, konstruktív válaszokat is kaptam, amit köszönök, valószínű amúgy sem lesz folytatása (mint már jeleztem), úgyhogy... Ennyi.
-
dezz
nagyúr
válasz
FehérHolló #6628 üzenetére
Érdekes topik, de ésszerűbbnek tartanám szakmainak tekinthető kérdéseket szakmai környezetben, értő szemek által övezve megvitatni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
FehérHolló #6521 üzenetére
Szerintem valamit félreértettél, gondolom ő a <title>Ez a cím</title>-re gondolt, tehát ez esetben a fájlnál az "Ez a cím" az érdekes a title tagek között.
-
bambano
titán
válasz
FehérHolló #6494 üzenetére
-
Babetta-X
senior tag
válasz
FehérHolló #4722 üzenetére
Köszi, megpróbálom
Remélem menni fog. Az automatikus indításnak megpróbálok utánamenni. Köszi szépen!
-
Babetta-X
senior tag
válasz
FehérHolló #4720 üzenetére
Tyű már ott megakadtam, hogy milyen fordítóba írjam ezt be?
Köszi a segítséget, megpróbálok utánaolvasni, nekem az kéne, hogy ne csak rendszerindításkor, hanem máskor is mentse a dolgokat, de ha más nem akkor így is jó lesz
-
x123456
aktív tag
válasz
FehérHolló #4651 üzenetére
Háááát... C# számomra totál ismeretlen terület. Java-ban meg nem tudok róla, hogy ilyesmi kötelező lenne...
(de hozzátartozik, hogy a java-t sem ismerem még elég mélyen) -
x123456
aktív tag
válasz
FehérHolló #4649 üzenetére
Nem volt véletlen a smiley...
(egyébként pl. a Java vajon mekkora helyen tárol egy bool típusú változót? Egy biten vagy egy byte-on?)Mellesleg a te megoldásoddal egy gond lehet: tartok tőle, hogy ha egy panel (gondolom, valami Java v. hasonló dolog lehet) megjelenítését kell ki-bekapcsolgatni, akkor ott egyéb műveletekre is szükség van -> tudnom kell, hogy melyik állapotból váltottam.
(persze ez már csak kukacoskodás részemről) -
cucka
addikt
válasz
FehérHolló #4350 üzenetére
Ezek szerint tényleg mindegy. Ettől függetlenül kipróbálnám " jellel.
Szerintem nem mindegy.
- mi van, ha olyan tömbindexre szeretnél hivatkozni, ami már szerepel konstansként?
- mi van, ha a tömbindexben speciális karakterek vannak?
- mi van, ha esetleg rendesen be van kapcsolva az error_reporting? A php az ismeretlen konstansokat átalakítja ugyan string típusra, de emellett dob egy notice-t is. Sajnos a visszafele kompatibilitás és a már használatban lévő script-ek kritikán aluli minősége miatt alapértelmezés szerint a notice-ok ki vannak kapcsolva, ezért nem látod, hogy szar a kódod. Érted, ha a kód hibaüzenetet/megjegyzést dob, akkor arra nem az a megoldás, hogy kikapcsolod a hibák/megjegyzések megjelenítését. (Amúgy ez a visszafele kompatibilitás az oka sok más nevetséges php jelenségnek, például hogy a változónevek case sensitive-ek, a függvénynevek viszont nem) -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4350 üzenetére
Mondjuk azt sem ártana leellenőrizni, hogy létezik-e a $_GET tömbben id azonosítójú elem, majd csak ezután átadni egy függvénynek azt paraméterként. PHP sok dolgot megeszik, de azért mégis.
Szóval egyetértek az első postoddal. -
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló #4346 üzenetére
Teljesen mindegy jelen esetben.
-
amargo
addikt
válasz
FehérHolló #3333 üzenetére
Igen, ehhez szolgáltatást érdemes csinálni.
-
amargo
addikt
válasz
FehérHolló #3331 üzenetére
Bocsánat, de akkor én nem értem, hogy mit is szeretnél?
-
amargo
addikt
válasz
FehérHolló #3326 üzenetére
Szia!
Pl.:
ShellExecute(NULL, "open", "cmd.exe", "/c C:/windows/system32/taskkill /F /IM AcroRd32.exe", NULL, SW_HIDE);Goose-T: Megkérdeztem kollegát, nem foglalkozott ilyennel XML kapcsán..
Viszont, ha egy 2007-ben lenne a doksi, akkor egyszerűbb lenne (lehet megérné átformázni is) minden esetre tesztképpen, elmentesz egy 2007-es docx-et átnevezed zip-re és ott van amit keresel word\styles.xml néven. -
orbano
félisten
válasz
FehérHolló #2738 üzenetére
kurvajóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest