Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze hogy nem fut le, mert a wscript motor nem tud vba kódot futtatni... ez pedig kevert vba - vbs kód
With Sheets.***
ez biztos nem működik magában, esetleg ha az elejére raksz egy ilyet:
Set Sheets=wb.sheetsColumns.***
magában ez sem fog. ez valami wb.Activesheet.Columns - vagy valami iylesmire hivatkozna excel vba alapjánAz összes "magában álló" objektumot át kell nézned és megállapítani, hogy vbs-ből hogy tudod meghivatkozni.
-
bradam
aktív tag
Illetve itt van az azóta "javított" fájl, nem tudom hol lehet a hiba. Talán rosszul adtam meg az objektumokat explicit?
martonx: Ezek alapján átnyálaztam, ötletem nincs hol szúrhattam el.
-
martonx
veterán
vbs-ből teljes egészében (na jó majdnem) lehet formázni a megnyitott xls-eket. Így ránézésre szerintem senki nem fogja megmondani neked, hogy hol a hiba. Az biztos, hogy az ötlet jó, és működőképes.
Viszont a VBA kódod nem fog egy az egyben működni VBS-el, legalábbis a régi emlékeim szerint. -
Sk8erPeter
nagyúr
Ez egész jó feladat gyakorlásnak. Ha böngésző extensiont írsz, akkor JavaScriptben kell megírnod (bár gondolom ez nem új infó).
Chrome-nál a fül létrehozására az onCreatedet kell beállítani, de ez még az URL beállítására nem megfelelő ("Note that the tab's URL may not be set at the time this event fired, but you can listen to onUpdated events to be notified when a URL is set."), tehát arra az onUpdated kell:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onUpdated
a fül bezárására a megfelelő listener az onRemoveddal kerül beállításra:
http://developer.chrome.com/extensions/tabs.html#event-onRemovedLehetséges megoldás, hogy az URL megnyitásakor eltárolod az adott domainhez (! - vagy akár aldomainhez...) tartozó dátumot+időpontot, majd bezáráskor kivonod az aktuális dátumból (a dátumkivonásra egyszerű eszközök vannak JavaScriptben), aztán ezt eltárolod, hozzáadva a korábbi időhöz (azt el kell döntened, hogyan fogod tárolni, adott órára/napra/hétre/hónapra szűrve, vagy hogyan).
Tároláshoz:
chrome.storageAztán ha belemerülsz, esetleg a JavaScript topicban nyugodtan kérdezősködj. Tényleg jó feladat, sok sikert hozzá, ha belevágsz!
-
Én is ezt akartam tanácsolni elsőre. Aztán körbenéztem a Firefoxnál, és nem találtam ilyesmit, így aztán nem is válaszoltam. Ettől még az lehet a legjobb megoldás, ha magad csinálsz egy ilyet. A history jó alap ehhez, csak nézned kellene ugyebár, hogy egy-egy tab meddig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest