Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
flurider
üzenetére
"de mindegy mar, megoldottam mashogy."
Azért amikor egy fórumban segítséget kér a zzzember, akkor ha közben dűlőre jutott a feladattal, illik megírni, végül mi lett a megoldás (még akkor is, ha nem kapott segítséget, sztem ez a netikett, mert másnál is előkerülhet hasonló probléma). -
martonx
veterán
válasz
flurider
üzenetére
És ezt miért nem lehet magában az excelben megoldani? Minimális excel programozással... Komolyan pár sornyi kód. Dobd be az exceles topikba, pár ráérős emberke hátha ráugrik, és megírja neked azt a pár sort.
Hozzáteszem, excelben nyomsz egy CTRL - F-et, majd begépeled a 3 karaktert, akkor pont arra a sorra fog ugrani, amit keresel

-
bucsupeti
senior tag
válasz
flurider
üzenetére
nagyon pontatlan a specifikáció. a leirtak alapján bármilyen grafikus fejlesztőkőrnyezet beépített komponense (pl. listbox, treeview) alapból tudja a quicksearch-t.
de lehet hogy neked egy hűtőszekrény api-jába kell ezt leprogramoznod és akkor nagy hülyeséget tanácsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest