Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem ezek a módszerek egy kezdő számára a hiperlelkes kivételektől eltekintve csak arra jók, hogy egész gyorsan elvegyék a kedvét a kódolástól. Kezdőként még először ne a processzor működését próbálja megérteni, hanem csináljon olyan feladatokat, amikkel gyorsan tud sikereket elérni. Lásson eredményt, látszódjon, hogy történik valami, legyen egyértelmű, hogy jó irányba halad vagy javítania kell még a kódján. Szerintem ez fontos, hogy legyen sikerélménye. De számomra az sem tűnik annyira jó módszernek, hogy olyan nyelvekkel tölt el éveket, amiket aztán nem fog igazából használni, csak majd több év eltelte után áttér másra. (Ilyenkor jönni szokott a válasz, hogy maga az elv a fontos, hogy megértse az alapokat, onnantól a nyelv mindegy, de igazából a gyakorlatban nem mindegy, mindegyik nyelvnek megvannak az elsajátítandó egyedi tulajdonságai. Persze ettől még igaz, hogy a szemlélet elsajátítása először a legfontosabb, nem maga a nyelv, de az időbefektetés nem mindegy.)
-
repvez
addikt
Itt már bemásoltam, hogy idáig hova jutottam el. ahogy irtad a 4 alapfogalommal tisztába vagyok.Tehát a bevitel és kiirás ,meg ezen kivül az If else , részek mennek,de ettől, hogy ezekkel megbonyolitom a linkelt progit még nem látom a fejlődési irányt, tehát, hogy mikor milyen header fájt kell beilleszteni, hogyan lesz ebből nem szoveges dos progi.
Tehát ha az összes alapfogalmat meg ismerem akkor mi a következő lépés mi a menete a fejlödési fokozatoknak? az értékek grafikonon megjelenitése vagy külső fájlból beolvasás , 3d modell megnyitása stb..
_Nem látom a lépcsőfokokat , attol, hogy ezt a cin cout és a többit százszor beirom egy progiba még semmivel sem fogok tudni más problémákat megoldani .8-10 órát azért semmiképp sem tudok ráforditani meló mellett, és mint kiegészitő hobby lenne nem melónak tanulnám .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kioxia XG8 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 7000-5800 MBs - Eladó
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Asztali PC , i7 9700 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- 225 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest