- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerintem ezek a módszerek egy kezdő számára a hiperlelkes kivételektől eltekintve csak arra jók, hogy egész gyorsan elvegyék a kedvét a kódolástól. Kezdőként még először ne a processzor működését próbálja megérteni, hanem csináljon olyan feladatokat, amikkel gyorsan tud sikereket elérni. Lásson eredményt, látszódjon, hogy történik valami, legyen egyértelmű, hogy jó irányba halad vagy javítania kell még a kódján. Szerintem ez fontos, hogy legyen sikerélménye. De számomra az sem tűnik annyira jó módszernek, hogy olyan nyelvekkel tölt el éveket, amiket aztán nem fog igazából használni, csak majd több év eltelte után áttér másra. (Ilyenkor jönni szokott a válasz, hogy maga az elv a fontos, hogy megértse az alapokat, onnantól a nyelv mindegy, de igazából a gyakorlatban nem mindegy, mindegyik nyelvnek megvannak az elsajátítandó egyedi tulajdonságai. Persze ettől még igaz, hogy a szemlélet elsajátítása először a legfontosabb, nem maga a nyelv, de az időbefektetés nem mindegy.)
-
repvez
addikt
Itt már bemásoltam, hogy idáig hova jutottam el. ahogy irtad a 4 alapfogalommal tisztába vagyok.Tehát a bevitel és kiirás ,meg ezen kivül az If else , részek mennek,de ettől, hogy ezekkel megbonyolitom a linkelt progit még nem látom a fejlődési irányt, tehát, hogy mikor milyen header fájt kell beilleszteni, hogyan lesz ebből nem szoveges dos progi.
Tehát ha az összes alapfogalmat meg ismerem akkor mi a következő lépés mi a menete a fejlödési fokozatoknak? az értékek grafikonon megjelenitése vagy külső fájlból beolvasás , 3d modell megnyitása stb..
_Nem látom a lépcsőfokokat , attol, hogy ezt a cin cout és a többit százszor beirom egy progiba még semmivel sem fogok tudni más problémákat megoldani .8-10 órát azért semmiképp sem tudok ráforditani meló mellett, és mint kiegészitő hobby lenne nem melónak tanulnám .
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő