- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen notebookot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
tanulásnak, gyakorlásnak tudom ajánlani a http://www.learneroo.com/ oldalt.
Interaktivan lehet tanulni többféle dolgot. Pl web programozás, java alapok, algoritmusok, matematikai feladatok, programozási módszerek (program vezérlések) stb. Rengeteg feladat van és nem kell hozzá semmi egyből lehet gyakorloni. Általánosan JAVA nyelvet használja.Szerintem jó gyakorlás, kezdőknek, újrakezdőknek. A haladóknak pedig egy jó kis teszt és szórakozás.
Vannak tesztesetek, ahová le vannak irva a bemenő adatok és az elvárt kimenet. Futtatáskor ezekre a tesztesetekre kell jól működnie a programnak.
Ja és még egy hasznos dolog. Az oldal angolul van. Angolul van leirva a feladat, a specifikáció, a tesztelés. Ez azért fontos szerintem, mert "illik" ennyire tudni angolul egy programozónak, ha komolyan gondolja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Napelem
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest