-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
dabadab, ne haragudj, az előző hsz.-edet totál félreértettem...
Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.
Szóval ja, így már teljesen egyetértek, hogy sikerült felfognom, mit írtál.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.
Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.
(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged