Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
dabadab, ne haragudj, az előző hsz.-edet totál félreértettem...
Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.
Szóval ja, így már teljesen egyetértek, hogy sikerült felfognom, mit írtál.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.
Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.
(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 17 - alap
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest