- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
dabadab, ne haragudj, az előző hsz.-edet totál félreértettem...
Fú de tompa vagyok, sikerült totál az ellenkezőjét kiolvasnom a hsz.-edből, mint amit írtál...
Sorry, my fault, pedig még idézted is a konkrét részt, amire reagálsz - szóval a Linuxos terminál előnyeit soroltad fel, és épp szembehelyezted a Windows-parancssor gyengeségeivel. Az előbb ezt meg félreértettem, azért sikerült kicsit gyökérül reagálnom.
Szóval ja, így már teljesen egyetértek, hogy sikerült felfognom, mit írtál.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab #7424 üzenetére
Jó, akkor a cmd csodálatos.
Egyébként én tényleg szívesen olvasok a Windows command prompt előnyeiről, sőt, kifejezetten érdekel is, ki hogy látja, de ez pont az említett hiányosságon nem változtat."Meg az egerrel kijelol, kozepso klikkel beilleszt."
Na ne mondd, és ebben hol is van a billentyűzet?Én pont nem szeretek egeret buzerálni, ha nem muszáj.
(#7423) hunfatal :
őő, szerintem az átlagjúzerek közül többen látták már egyáltalán a klasszikus cmd-t, mint a PowerShellt (tudod, a jó öreg többéves tutorialok, amik megmondják, hova kő' kattintani, stb.) - ha már átlagjúzerekről beszélünk, de egy programozós topicban miért is beszélünk róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- eBay
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest